Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne. Cehii au publicat prima fotografie oficiala a interiorului

Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne. Cehii au publicat prima fotografie oficiala a interiorului
  • Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne
  • Cehii au publicat prima fotografie oficiala a interiorului
Distribuie pe Facebook

O masina cu tractiune spate si logo-ul Skoda la nivelul capotei? Visul fanilor companiei din Cehia va deveni realitate incepand cu data de 1 a lunii septembrie.

Toamna acestui an va marca debutul unui nou capitol in istoria Skoda. Pe data de 1 a lunii septembrie, compania ceha va publica primele fotografii si informatii oficiale ale mult anticipatului Enyaq iV - un crossover cu... propulsie electrica si tractiune spate in standard.

Construita pe platforma modulara MEB a Grupului Volkswagen, care va "adaposti" inclusiv viitorul ID.4, respectiva masina ni se arata inca de astazi la interior, acolo unde clientii vor descoperi o formula cu doua display-uri color si un numar redus de comenzi fizice.

Skoda Enyaq iV - Primele poze

Skoda Enyaq iV - Primele poze

De asemenea, noua Skoda Enyaq iV se va mai putea lauda si cu un afisaj pe parbriz inovator, cu realitate augmentata, asa cum va oferi chiar si urmatorea generatie Mercedes S-Class. Totodata, din cazul de fata nu vor lipsi nici materialele reciclate sau sustenabile.

Sub "capota", masina cu propulsie electrica a companiei cehe va fi disponibila in fel si fel de versiuni, unele cu un singur motor si intreaga putere livrata catre rotile de pe puntea spate, altele cu doua si, daca mai era nevoie de o astfel de precizare, tractiune integrala.

In ceea ce priveste autonomia totala, ultimele informatii neoficiale promit ca mult anticipata Skoda Enyaq iV va parcurge aproximativ 340 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei. Sau, in cazul in care vine vorba despre varianta de top, pana la 500 de kilometri.

Skoda Enyaq iV - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe