Noua masina de la Volkswagen a fost surprinsa camuflata in Kia, dupa ce anterior iesise pe strazi deghizata in Opel

Noua masina de la Volkswagen a fost surprinsa camuflata in Kia, dupa ce anterior iesise pe strazi deghizata in Opel
  • Noua masina de la Volkswaten a fost surprinsa camuflata in Kia, dupa ce anterior iesise pe strazi deghizata in Opel
  • Versiunea finala va debuta cel mai probabil in lunile urmatoare, inainte ca anul 2020 sa ajunga la capat de drum
Distribuie pe Facebook

Versiunea finala, asa cum va arata ea atunci cand va ajunge in showroom-uri, va debuta cel mai probabil in lunile urmatoare, inainte ca anul 2020 sa ajunga la capat de drum.

La mai bine de sase luni si jumatate de cand a fost surprinsa pentru prima oara camuflata in Opel, mult anticipata varianta de serie a conceptului ID. Crozz a iesit pe strada intr-o noua costumatie cu elemente imprumutate de la rivali. De-aceasta data, detaliul care a reusit sa atraga atentia fotografiilor spion consta in grila falsa de la nivelul partii frontale, ce se aseamana cu cea adoptata de actualele produse din gama Kia.

In partea din spate a caroseriei cu cinci portiere, in schimb, principala punct de atractie il reprezinta - fara doar si poate - blocurile optice cu tenta fumurie, unite aparent cu o banda iluminata de LED-uri.

Reteta specifica departamentului interior ramane, la momentul de fata, cea mai mare necunoscuta cu privire viitorul Volkswagen ID.4, insa nu ar fi de mirare ca masina cu propulsie complet electrica sa preia anumite caracteristici vizuale de la noul ID.3. Pe langa platforma modulara cunoscuta sub denumirea de MEB, pe care varianta de serie a conceptului ID. Crozz va gazdui inclusiv doua motoare, in versiunea de top.

Daca vine vorba despre ziua premierei mondiale, se asteapta ca aceasta data sa se regaseasca intr-una dintre saptamanile ce au mai ramas pana cand (si) anul curent, 2020, va pasi pentru totdeauna in istorie.

VW ID.4 camuflat in Kia

VW ID.4 camuflat in Kia

VW ID.4 camuflat in Kia

Sursa Foto: Gocar

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2020