Primul Abarth 500 cu propulsie electrica din istorie a debutat oficial. Noul model ofera un motor de 155 de cai si accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 7.0 secunde. Cum arata in realitate

Primul Abarth 500 cu propulsie electrica din istorie a debutat oficial. Noul model ofera un motor de 155 de cai si accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 7.0 secunde. Cum arata in realitate
  • Primul Abarth 500 cu propulsie electrica din istorie a debutat oficial
  • Noul model ofera un motor de 155 de cai si accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 7.0 secunde
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Botezat simplu, dar sugestiv Abarth 500e, respectivul automobil promite sa parcurga pana la 250 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei de numai 42.0 kWh. Asa cum mentionam, totodata, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca de la inceputul verii lui 2020, cel mai recent Fiat 500 din istorie se vinde, zilele acestea, in multiple savori si configuratii. Printre nenumaratele optiuni puse la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si o versiune comercializata sub denumirea de Abarth 500e, alaturi de un motor electric cu o putere de 155 CP. Astfel, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un interval de circa 7.0 secunde - dupa cate se precizeaza si in primele informatii disponibile.

Nonconformistul autoturism de oras a mai pregatit - printre altele, si o baterie cu o capacitate 42.0 kWh, sinonima cu o autonomie de pana la 250 de kilometri, meniul caracteristic produsului in cauza cuprinzand inclusiv o pereche de spoilere agresiv stilizate. Livrata - la nivelul departamentului exterior, in compania unui set de jante din aliaj de dimensiuni generoase, cu diametrul de 18 inch, pe cand seria detaliilor care compun reteta specifica interiorului gazduieste doua display-uri diferite, unul pentru instrumentele de bord digitale, altul pentru sistemul multimedia de ultima generatie, un volan multifunctional cu design in trei spite, scaune sculptate atent si tapiterie din piele, plus Alcantara.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2022