Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al nemtilor se lauda cu trei ecrane in bord si pana la 517 cai sub capota

Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al nemtilor se lauda cu trei ecrane in bord si pana la 517 cai sub capota
  • Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model al nemtilor se lauda cu trei ecrane in bord si pana la 517 cai sub capota
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de lumini configurabile. Plus o instalatie audio de inalta fidelitate, cu 20 de difuzoare de la Bang & Olufsen.

Anuntat oficial acum mai bine de jumatate de an, inca de la finalul verii trecute, primul Audi Q6 E-Tron din istorie a renuntat - recent, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in perioada imediat urmatoare, cel mai nou vehicul cu propulsie electrica din oferta producatorului cu sediul din Ingolstadt are o lungime de 4.771 de milimetri, in timp ce ampatamentul se apropie de 2.9 metri.

Audi Q6 E-Tron

Audi Q6 E-Tron

Construita pe platforma PPE, reteta mentionata anterior continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o pereche de faruri duble - cu luminile de zi configurabile pozitionate deasupra unitatilor pentru faza scurta, respectiv lunga, cu jante de pana la 20 de inch, confectionate din aliaj usor, stopuri condimentate cu tehnologie OLED si, la fel de important de precizat, trei display-uri diferite, de pana la 14.5", dezvaluie comunicatul de presa.

Primul Audi Q6 din istorie isi va mai intampina viitorii cumparatori alaturi de scaune multifunctionale, de un volan in patru spite - cu parte inferioara plata, sistem audio premium, livrat in compania a 20 de boxe semnate Bang & Olufsen, afisaj pe parbriz cu realitate augmentata. Sub capota, cel mai nou model al nemtilor va oferi, pentru inceput, doua motoare si o putere de pana la 517 CP - livrata ambelor punti pentru un 0 - 100 de kilometri pe ora in 4.3 secunde.

Audi Q6 E-Tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (217) Poze Audi Q6 E-Tron
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2024