A-nceput numaratoarea inversa. Audi anunta oficial noul Q6 E-Tron cu faruri configurabile, platforma de Porsche si 517 CP

A-nceput numaratoarea inversa. Audi anunta oficial noul Q6 E-Tron cu  faruri configurabile, platforma de Porsche si 517 CP
  • A-nceput numaratoarea inversa
  • Audi anunta oficial noul Q6 E-Tron cu faruri configurabile, platforma de Porsche si 517 CP
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv scaune reglabile electric, cu functii de incalzire si ventilatie.

Surprins acum mai bine de noua luni, inca de la sfarsitul toamnei trecute, pentru prima oara in teste, mult anticipatul Audi Q6 E-Tron a renuntat de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente, la cateva dintre pretioasele sale secrete. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, incepand din 2024, viitorul produs din oferta nemtilor se va putea lauda cu o larga varietate de elemente high-tech, precum semnatura configurabila a luminilor de zi ori stopurilor condimentate cu tehnologia OLED.

Audi Q6 E-Tron

Construita pe platforma PPE, pe care oficialii companiei din Ingolstadt au dezvoltat-o alaturi de conationalii de la Porsche, respectiva reteta ar trebui sa continue, deloc surprinzator, cu doua display-uri supradimensionate si un volan multifunctional, cu design in patru spite, cu mentiunea ca din peisaj nu vor lipsi nici scaunele actionate electric - cu functii de incalzire sau ventilatie, dupa preferintele fiecarui cumparator in parte, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, boxele marca Bang & Olufsen, afisajul pe parbriz.

Potrivit ultimelor acordate publicitatii, propulsia primului Audi Q6 E-Tron din istorie va fi asigurata - cel putin initial, de un sistem compus din doua motoare electrice si conceput special pentru a livra ambelor punti o putere de pana la 517 cai. Astfel, cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp mai mic de 5.0 secunde, pe cand bateria litiu-ion de dimensiuni generoase, de 100 kWh, va asigura - in teorie, o autonomie de pana la 600 de kilometri.

Audi Q6 E-Tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (58) Poze Audi Q6 E-Tron
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 August 2023