Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al nemtilor se lauda cu trei ecrane in bord si pana la 517 cai sub capota. Cat costa in Romania

Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al nemtilor se lauda cu trei ecrane in bord si pana la 517 cai sub capota. Cat costa in Romania
  • Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model al nemtilor se lauda cu trei ecrane in bord si pana la 517 cai sub capota
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de lumini configurabile. Plus o instalatie audio de inalta fidelitate, cu 20 de difuzoare de la Bang & Olufsen. Dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Dezvelit intregii planete acum mai bine patru saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii lui martie, primul Q6 E-Tron din istoria Pamantului a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Audi a publicat recent, chiar pe parcursul zilelor trecute, primele informatii si detalii publice cu privire la nota de plata, aceasta pornind - pe piata din Romania, de la 76.230 de euro. Acompaniata de doua motoare electrice - de unde si un total sinonim cu pana la 387 CP, putere livrata rotilor de pe ambele punti prin intermediul tractiunii integrale, versiunea de baza a celui mai nou model din gama nemtilor promite sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 5.9 secunde.

Audi Q6 E-Tron

Audi Q6 E-Tron

Viteza de top este limitata - in schimb, la 210 km/h, pe cand bateria litiu-ion de 100 kWh, cu o incarcare de la 10 la 80% in 21 de minute, se traduce printr-o autonomie de 540 - 625 de kilometri. Cat despre lista echipamentelor oferite in standard, fara costuri suplimentare, de la orizont nu lipsesc nici blocurile optice - atat faruri, cat si stopuri, cu tehnologie LED in dotare, jantele realizate din aliaj usor, cu diametrul de 18 inch, senzorii de parcare spate, instrumentele de bord digitale, scaunele fata cu functie de incalzire, iluminarea ambientala, volanul multifunctional, sistemul audio cu zece boxe ori climatizarea automata.

Primul Audi Q6 din istorie se mai vinde - pe piata din Romania, si intr-o varianta de inalta performanta insotita de un total sinonim cu pana la 507 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca de aceasta data rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 4.3 secunde. In configuratia precizata anterior, cel mai nou model al nemtilor se mai lauda si cu o viteza de top limitata la 230 km/h, pe cand distanta parcursa cu numai o singura incarcare nu va mai depasi 566 - 598 de kilometri. Cumparatorii optiunii disponibile la preturi incepand de la suma de 95.440 de euro vor mai avea la dispozitie si unele componente modificate special pentru o doza extra de sportivitate si agresivitate - precum spoilerele, suspensia, franele, directia.

Audi Q6 E-Tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (217) Poze Audi Q6 E-Tron
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2024