Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al nemtilor se lauda cu trei ecrane in bord si pana la 517 cai sub capota. Compania producatoare a publicat acum primele informatii oficiale despre lista de preturi

Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial. Cel mai nou model al nemtilor se lauda cu trei ecrane in bord si pana la 517 cai sub capota. Compania producatoare a publicat acum primele informatii oficiale despre lista de preturi
  • Primul Audi Q6 din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou model al nemtilor se lauda cu trei ecrane in bord si pana la 517 cai sub capota
  • Compania producatoare a publicat acum primele informatii oficiale despre lista de preturi
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de lumini configurabile. Plus o instalatie audio de inalta fidelitate, cu 20 de difuzoare de la Bang & Olufsen. Dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Dezvaluit intregii planete acum mai bine de-o saptamana si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui martie, primul Q6 E-Tron din istoria Pamantului a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Audi a anuntat recent, chiar pe parcursul zilelor precedente, primele detalii publice cu privire la nota de plata - aceasta pornind de la suma de 74.700 de euro. Insotita de doua motoare electrice - de unde si un total sinonim cu pana la 387 CP, putere livrata rotilor de pe ambele punti prin intermediul tractiunii integrale Quattro, varianta de baza a celui mai nou model din gama germanilor isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 5.9 secunde.

Audi Q6 E-Tron

Audi Q6 E-Tron

Viteza de top este limitata - in schimb, la 210 km/h, pe cand bateria litiu-ion de 100 kWh, cu o incarcare de la 10 la 80% in 21 de minute, se traduce printr-o autonomie de 540 - 625 de kilometri. Cat despre lista echipamentelor oferite in standard, fara costuri suplimentare, de la orizont nu lipsesc nici blocurile optice - atat faruri, cat si stopuri, cu tehnologie LED in dotare, jantele realizate din aliaj usor, cu diametrul de 18 inch, senzorii de parcare spate, instrumentele de bord digitale, scaunele fata cu functie de incalzire, iluminarea ambientala, volanul multifunctional, instalatia audio premium ori sistemul de climatizare cu reglare automata.

Primul Audi Q6 din istorie se mai vinde, la acest moment, si intr-o versiune de inalta performanta acompaniata de un total sinonim cu pana la 507 CP, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in doar 4.3 secunde. In configuratia precizata anterior, cel mai nou model al nemtilor se mai lauda si cu o viteza de top limitata la 230 km/h, pe cand distanta bifata cu numai o singura incarcare nu mai depaseste 566 - 598 de kilometri. Cumparatorii optiunii cu pricina vor fi intampinati - de asemenea, si de cateva piese, unele estetice, altele de ordin tehnic, modificate special pentru a asigura o doza extra de sportivitate, precum spoilerele, suspensia, franele, directia.

Audi Q6 E-Tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (217) Poze Audi Q6 E-Tron
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2024