Primul BMW electric din gama M Performance a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care bavarezii o vor stearsa cu orice pret

Primul BMW electric din gama M Performance a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care bavarezii o vor stearsa cu orice pret
  • Primul BMW electric din gama M Performance a ajuns mai devreme pe internet
  • Poza pe care bavarezii o vor stearsa cu orice pret
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc peste doar 11 zile - chiar la inceputul lunii viitoare.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ noua saptamani, la inceputul primaverii acestui an, primul i4 de la BMW va fi disponibil la vanzare in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara si o varianta de performanta M50, ajunsa pe internet mai devreme decat bavarezii au planuit, spre nemarginita lor furie.

Comparativ cu modelul standard, exemplarul destinat - in special, persoanelor care apreciaza acceleratiile fulminante, dar si manevrabilitatea superba iese in evidenta printr-o parte frontala agresiv stilizata, insotita de praguri laterale proeminente si jante uriase din aliaj.

Primul BMW electric din gama M Performance a mai pregatit, in plus, si unele piese in negru, ca parte a celebrului tratament cunoscut sub numele de Shadowline. Atat partea din spate a caroseriei cu alura de fastback, cat si reteta estetica specifica departamentului interior nu reprezinta decat doua dintre marile necunoscute ale versiunii de performanta i4 M50.

Un alt mister care inca planeaza deasupra variantei in cauza are legatura cu fisa cu specificatii de ordin tehnic - cu mentiunea ca este posibil ca acesta sa intruchipeze modelul de 530 de cai putere si 0 - 100 de kilometri pe ora in patru secunde promis anterior de bavarezi.

BMW i4 M50 - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2021