Primul BMW electric din gama M Performance a debutat oficial. Galerie foto completa

Primul BMW electric din gama M Performance a debutat oficial. Galerie foto completa
  • Primul BMW electric din gama M Performance a debutat oficial
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Un sistem de propulsie cu doua motoare si o baterie de 83.9 kWh livreaza rotilor de pe ambele punti pana la 544 CP. Plus 795 Nm.

Deconspirat de o fotografie ajunsa mai devreme - la sfarsitul lunii trecute, pe internet, primul BMW electric din gama M Performance a renuntat astazi la toate secretele sale de ordin vizual si tehnic. Privit de la exterior spre interior, noul model pe nume i4 M50 se remarca numaidecat prin grila frontala supradimensionata.

Contrastul dintre capota lunga si portbagajul scurt, jantele uriase din aliaj, spoilerul spate cu difuzor de aer inclus, dar si farurile Laserlight sau tratamentul Shadowline continua, alaturi de alte cateva detalii, lista atractiilor exterioare. La interior, meniul disponibil cuprinde diferite materiale reciclate, plus doua display-uri color la nivelul plansei de bord: de 12.3" pentru vitezometru si 14.9" pentru infotainment.

In plan tehnic, primul BMW electric din gama M Performance este definit - asa cum precizam si anterior, chiar la inceputul acestui material, de un sistem de propulsie cu doua motoare si o baterie de 83.9 kWh. Drept urmare, noul model pe nume i4 M50 ofera pana la 544 CP si 795 Nm pe ambele punti, daca trebuia reamintit.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 km/h nu va dura decat 3.9 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 225 km/h, in timp ce autonomia totala poate atinge si 510 km; de cealalta parte, durata de incarcare pentru intervalul 10 - 80% este de 31 de minute la o statie de 210 kW, se mai arata in comunicatul oficial de presa publicat in urma cu doar cateva momente.

BMW i4 M50

BMW i4 M50

BMW i4 M50

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW i4 M50
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2021