Primul model cu propulsie electrica de la SsangYong a debutat oficial. Noul Torres EVX ia forma unui SUV cu design atractiv si tehnologii de ultima ora

Primul model cu propulsie electrica de la SsangYong a debutat oficial. Noul Torres EVX ia forma unui SUV cu design atractiv si tehnologii de ultima ora
  • Primul model cu propulsie electrica de la SsangYong a debutat oficial
  • Noul Torres EVX ia forma unui SUV cu design atractiv si tehnologii de ultima ora
Distribuie pe Facebook

Meniul caracteristic departamentului tehnic nu reprezinta, la momentul actual, decat un mare mister, insa viitorii cumparatori ar putea primi si un motor cu o putere de 190 de cai.

Inceputul anului 2023 marcheaza debutul primului model cu propulsie electrica din istoria companiei SsangYong - conducerea celebrului producator auto sud-coreean anuntand, in cursul zilei de joi, debutul noului Torres EVX, un SUV cu design atractiv si tehnologii de ultima ora. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, cu mentiunea ca pretul de pornire nu ramane - pentru moment, decat o necunoscuta de proportii, respectivul vehicul se remarca, la exterior, in special prin aspectul SF specific partii frontale, cu precizarea ca nici aripile laterale sculptate atent sau jantele din aliaj de dimensiuni generoase, cu cinci spite, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate.

La interior - de cealalta parte a portierelor, singura fotografie disponibila surprinde prezenta unui display curbat masiv, instalat in partea superioara a plansei de bord, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un volan multifunctional cu patru spite, plus o parte inferioara plata, o tapiterie din piele, dar si un buton pentru pornirea motorului; din peisaj nu ar trebui sa lipseasca, de asemenea, nici scaunele incalzite, cu actionare electrica, instalatia de climatizare automata, cu reglare a temperaturii pe doua zone, luminile ambientale, statia pentru incarcarea wireless a telefoanelor mobile ori update-urile de la distanta.

SsangYong Torres EVX

SsangYong Torres EVX

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2023