Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut vreodata in viata ta. Americanii au prezentat acum o noua versiune a celebrului Cybertruck

Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut vreodata in viata ta. Americanii au prezentat acum o noua versiune a celebrului Cybertruck
  • Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut vreodata in viata ta
  • Americanii au prezentat acum o noua versiune a celebrului Cybertruck
Distribuie pe Facebook

Startul productiei a fost programat pentru anul viitor - conform ultimelor informatii si detalii date publicitatii.

Anuntat in urma cu (aproximativ) doi ani si jumatate, primul pick-up din scurta, dar impresionanta istorie a companiei Tesla a revenit de curand - zilele trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: americanii au prezentat recent, in cadrul unui eveniment organizat special pentru a celebra deschiderea fabricii din Austin, Texas, o noua versiune a celebrului Cybertruck.

Comparativ cu originalul, aceasta a renuntat definitiv la manerele portierelor - seria noutatilor continuand cu oglinzile retrovizoare proaspat aparute in peisaj, luminile aditionale si jantele din aliaj redesenate.

Disponibil spre comanda - in schimbul unei avans rambursabil de 100 de dolari, se precizeaza pe site-ul oficial al producatorului american, primul pick-up din scurta, dar impresionanta istorie a companiei Tesla nu reprezinta decat un mare mister din punctul de vedere al specificatiilor tehnice. Cu cateva exceptii: aparent, proba 0 - 96 de kilometri pe ora nu va dura decat 2.9 secunde.

La polul opus, autonomia totala va urca pana la 804 kilometri - pe cand capacitatile de incarcare, respectiv tractare se vor invarti in jurul valorilor de 1.587 si 6.350 de kilograme, conform ultimelor date.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2022