Primul pick-up de la Tesla a fost filmat de aproape si arata diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta. VIDEO ca sa te convingi si singur

Primul pick-up de la Tesla a fost filmat de aproape si arata diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Primul pick-up de la Tesla a fost filmat de aproape
  • Arata diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta
Distribuie pe Facebook

Lansat cu surle si trambite chiar la sfarsitul anului trecut, primul pick-up din istoria Tesla - controversatul Cybertruck - poate fi admirat zilele acestea, pana la data de 27 a lunii iunie, in cadrul celebrului muzeu Petersen Automotive din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Anuntat oficial in toamna lui 2019, cu mai bine de sase luni in urma, primul pick-up din istoria Tesla a reusit sa starneasca nenumarate controverse. In special din pricina design-ului exterior, noul Cybertruck lasand impresia ca a fost desenat, fara niciun fel de gluma ori exagerare, cu echerul.

In ceea ce priveste departamentul interior, ei bine... cumparatorii vor descoperi o configuratie cu sase scaune, plus o plansa de bord a la Model 3, cu toate comenzile integrate in meniul sistemului de infotainment - deservit si de aceasta data de un display tactil de dimensiuni generoase, daca mai era cumva nevoie de precizat.

Pe plan tehnic, primul pick-up din istoria Tesla va fi oferit inclusiv cu trei motoare electrice sub capota, care vor transforma ecuatia 0 - 96 km/h intr-o problema de doar 2.9 secunde. In schimb, autonomia totala a noului Cybertruck, in versiunea de top, ar trebui sa depaseasca 800 de kilometri.

Dupa cum precizam si anterior, clientii vor avea la dispozitie si variante ceva mai putin performante / eficiente, cu unul sau doua motoare, demne de cifre, numere si valori maxime precum urmatoarele: acceleratie de la 0 la 96 km/h in 6.5 secunde si autonomie de peste 400 de kilometri, respectiv 4.5 secunde si peste 480 km.

Referitor la pretul de pornire, primul pick-up din istoria Tesla pleaca de la 39.900 de dolari si ajunge pana la 69.900 de dolari, inainte de eventualele dotari optionale. Noul Cybertruck este deja disponibil la comanda, cu mentiunea ca doritorii trebuie sa achite un avans rambursabil de 100 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2020