Primul pick-up de la Tesla a fost fotografiat in trafic si arata diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta. POZE REALE

Primul pick-up de la Tesla a fost fotografiat in trafic si arata diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta. POZE REALE
  • Primul pick-up de la Tesla a fost surprins recent in trafic
  • Controversatul Cybertruck ajunge la vanzare din 2020
  • Modelul americanilor va avea un pret de pornire de 39.900$
Distribuie pe Facebook

Nebunia creata in jurul controversatului Cybertruck continua astazi cu un nou episod.

Dezvelit oficial in urma cu aproximativ doua saptamani si jumatate, chiar la finele lunii noiembrie, primul pick-up de la Tesla a reusit sa starneasca numeroase discutii aprinse. In special din pricina design-ului atipic, care abunda in linii, muchii si detalii angulare.

Astazi, nebunia creata in jurul controversatului Cybertruck continua cu un nou episod, (probabil) singurul prototip functional fiind surprins de curand in trafic, pe strazile din LA.

Inutil de mentionat, fotografiile respective au facut numaidecat inconjurul internetului, dand inclusiv nastere unor speculatii potrivit carora la volan s-ar fi aflat nimeni altul decat Elon Musk. Lucru inca neconfirmat de seful si fondatorul companiei americane.

Revenind la primul pick-up de la Tesla, vanzarile oficiale vor debuta in cursul anului 2021, clientii avand la dispozitie variante echipate cu unul, doua sau chiar trei motoare electrice.

Preturile controversatului Cybertruck, dupa cum precizam inclusiv anterior, se vor situa intre 39.900 si aproape 70.000 de dolari, inainte de potentialele dotari optionale. Cei interesati in a detine un exemplar pot depune un avans de 100 de dolari chiar zilele acestea.

Daca mai era nevoie de mentionat inca o data, modelul companiei americane este realizat din otel inoxidabil, masoara 5.885 mm in lungime si are o capacitate de incarcare de 1.587 kg.

Tesla Cybertruck in trafic

Tesla Cybertruck in trafic

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2019