Primul Porsche electric din istorie a primit o noua versiune de performanta. FOTO ca sa te convingi si singur!

Primul Porsche electric din istorie a primit o noua versiune de performanta. FOTO ca sa te convingi si singur!
  • Porsche anunta debutul primului Taycan 4S din istorie
  • Modelul german vine cu o autonomie de pana la 463 km
  • Pretul de pornire pentru Germania este de 105.607 euro
Distribuie pe Facebook

Porsche a publicat la inceputul acestei saptamani primele fotografii si informatii oficiale ale noului Taycan 4S, cel mai accesibil model din gama Taycan.

La mai putin de o luna si jumatate de la premiera mondiala a primului sau automobil electric, Porsche vine cu o noua varianta de baza in gama Taycan. Comercializata alaturi de indicativul 4S, aceasta este oferita in doua configuratii complet diferite.

Pentru inceput, clientii vor putea opta pentru o baterie cu capacitatea de 79.2 kWh, caz in care fisa cu specificatii de ordin tehnic indica o putere maxima de pana la 530 de cai putere (in Overboost), plus o autonomie totala de cel mult 407 kilometri.

Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan 4S

In cazul in care se merge pe modelul de 93.4 kWh, valorile mentionate anterior cresc pana la 571 CP, respectiv 463 km. Conform nemtilor, cele doua versiuni au performante identice: de la 0 la 100 de kilometri pe ora in patru secunde si viteza de 250 de km/h.

Din punct de vedere estetic, Porsche spune ca noul Taycan 4S se diferenteaza de celelalte variante de "motorizare" in special prin nuanta de negru de la nivelul spoilerelor fata / spate si pragurilor laterale, contrastata puternic de rosul etrierelor.

Meniul exterior propus de modelul prezentat in cursul zilei de astazi continua cu jantele aerodinamice pe 19 inch, in timp ce interiorul este imbracat doar partial in piele. In standard, clientii vor primi inclusiv faruri cu LED, ceasuri digitale si display central de 10.9".

Ajunsi la final, nu ne mai raman decat doua detalii de precizat: primele exemplare sunt asteptate in showroom-uri la inceputul anului viitor, la un pret de 105.607 euro - cu peste 45.000 de euro mai putin decat un Taycan Turbo, vechea versiune de baza.

Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan 4S

Porsche Taycan 4S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Porsche Taycan 4S
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2019