Primul SUV Coupe din istoria Polestar a debutat oficial. Noul Polestar 4 ofera pana la 544 de cai si se vinde fara luneta. Cum arata in realitate

Primul SUV Coupe din istoria Polestar a debutat oficial. Noul Polestar 4 ofera pana la 544 de cai si se vinde fara luneta. Cum arata in realitate
  • Primul SUV Coupe din istoria Polestar a debutat oficial
  • Noul Polestar 4 ofera pana la 544 de cai si se vinde fara luneta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

In Germania, preturile pornesc de la 61.900 de euro, asa cum precizam, de altfel, si anterior.

Lansat pe piata acum mai bine de zece luni, inca de la inceputul lui 2023, primul SUV Coupe din istoria Polestar stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, noul Polestar 4 se remarca in special prin lipsa lunetei, cu mentiunea ca nici farurile duble - cu tehnologie LED in dotare, sau plafonul din sticla nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva, am putea spune.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu jantele din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch si stopurile unite cu banda iluminata, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv scaune multifunctionale - cu actionare electrica, incalzire, ventilatie, masaj. Livrate - mai mult ori mai putin surprinzator, alaturi de ceasuri de bord digitale si configurabile.

Disponibil in schimbul unei sume minime de 61.900 de euro - presupunand ca vine cumva vorba despre piata germana, primul SUV Coupe din istoria Polestar va mai pune la dispozitia viitorilor cumparatori si un display central cu diagonala de 15.4". Noul Polestar 4 se mai poate lauda - totodata, si cu o tapiterie din piele, cu afisaj pe parbriz, cu instalatie audio de inalta fidelitate.

Seria vestilor bune se incheie - intr-un final, cu un sistem de propulsie cu doar unul sau doua motoare electrice si o putere maxima de 272 ori 544 CP in echipare. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de 7.1, respectiv numai 3.8 secunde.

Acelasi prim SUV Coupe din istoria Polestar mai are de anuntat - conform listei cu caracteristici tehnice, si o viteza de top limitata la 200 km/h. Potrivit documentului cu pricina, autonomia bateriei litiu-ion a noului Polestar 4, de 94 kWh, cu incarcare de la 10 la 80% - la o statie rapida de 200 kW, in aproximativ 30 de minute, variaza intre 580 si, important de adaugat, 610 kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2024