Primul SUV Coupe din istoria Polestar a debutat oficial. Noul Polestar 4 ofera pana la 544 de cai si se vinde fara luneta. Suedezii au publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi

Primul SUV Coupe din istoria Polestar a debutat oficial. Noul Polestar 4 ofera pana la 544 de cai si se vinde fara luneta. Suedezii au publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi
  • Primul SUV Coupe din istoria Polestar a debutat oficial
  • Noul Polestar 4 ofera pana la 544 de cai si se vinde fara luneta
  • Suedezii au publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu o instalatie audio de inalta fidelitate, ce poarta semnatura specialistilor de la Harman Kardon.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de noua luni, inca din primavara anului trecut, primul SUV Coupe de la Polestar a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea exclusivistului constructor auto din Goteborg a publicat recent - chiar la inceputul acestei saptamani, primele informatii si detalii oficiale cu privire la nota de plata a noului model Polestar 4.

Oferita in schimbul unei sume minime de numai 61.900 de euro - cu ghilimelele de rigoare, respectiva creatie combina, in versiunea de baza, un motor de 272 CP cu o baterie de 94 kWh, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi, cu acceleratia la podea, rezolvarea in 7.1 secunde, pe cand viteza de top va urca pana la pragul celor 200 km/h. Autonomia maxima: 610 kilometri - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic de pe site-ul companiei producatoare.

Primul SUV Coupe din istoria Polestar va mai putea fi comandat - conform primelor informatii si detalii oficiale anuntate de suedezi, si intr-o varianta cu doua unitati de propulsie in dotare, alimentata, la randul sau, de un acumulator cu o capacitate de 94 kWh. In aceasta configuratie, noul Polestar 4 isi intampina cumparatorii alaturi de o putere de 544 CP, un 0 - 100 km/h in doar 3.8 secunde, o viteza de top de 200 de kilometri pe ora si - nu in ultimul rand, o autonomie de pana la 580 km.

Reteta caracteristica modelului in cauza - ce masoara 4.84 metri in lungime si 2.999 de milimetri in ampatament, continua cu o echipare extrem de generoasa, formata din jante cu diametrul de 20 de inch - confectionate din aliaj usor, blocuri optice cu tehnologie Full-LED, manere retractabile ale portierelor. Plus instrumente de bord digitale si configurabile, scaune fata actionate electric, cu functii de incalzire, racire, masaj, bancheta spate rabatabila fractionat, display central cu diagonala de 15.4", o tapiterie realizata din piele Nappa, sistem audio de la Harman Kardon.

Polestar 4

Polestar 4

Polestar 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Polestar 4
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2024