Probabil cea mai rulata Tesla din lume. Cum arata masina electrica dupa 563.000 de KM parcursi in total

Probabil cea mai rulata Tesla din lume. Cum arata masina electrica dupa 563.000 de KM parcursi in total
  • Aceasta ar putea fi cea mai rulata Tesla din lume
  • Masina electrica, un Model X din 2016, a parcurs peste 563.000 km
  • Atat bateria, cat si motoarele sunt cele originale
Distribuie pe Facebook

Cea mai rulata Tesla din lume este un Model X fabricat in cursul anului 2016. Chiar daca ar putea parea greu de crezut, masina electrica a parcurs peste 563.000 de kilometri pana la momentul de fata.

Arata ca oricare alta Tesla Model X, insa masina din cazul de fata este singura - cel mai probabil, singura electrica... care se poate lauda cu peste 563.000 de kilometri parcursi de-a lungul carierei sale. Una extrem de scurta, ce este drept.

Pentru ca, oricat de greu ar putea parea de crezut, aceasta a parasit linia de productie abia in cursul lui 2016. In luna august a acelui an, mai precis, astfel ca vorbim despre mai bine de 200.000 de kilometri bifati la fiecare 365 de zile.

Un alt element extrem de interesant este ca respectiva Tesla Model X a reusit sa atinga impresionanta borna alaturi de bateria originala, care vine cu o capacitate de 90 kWh. Originale sunt, in cazul in care te intrebai, si cele doua motoare.

Exista, ce este drept, o mentiune importanta de facut. Numarul mare de kilometri parcursi de masina cu propulsie complet electrica - si, in speta, numarul mare de incarcari operate, a facut ca autonomia totala sa scada cu cateva procenta.

In rest, totul pare sa se fi pastrat extrem de bine, de la vopseaua caroseriei si pana la tapiteria vegana sau ornamentele interioare. Un element care le da mari emotii posesorilor de Tesla Model X, celebrele falcon doors functioneaza in continuare.

Mai multe detalii despre masina electrica... care a parcurs in mai putin de doi ani si jumatate peste 563.000 de kilometri, aflam chiar din urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe