Racheta, frate! Americanii au lansat pe piata limuzina care accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 2.0 secunde

Racheta, frate! Americanii au lansat pe piata limuzina care accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 2.0 secunde
  • Racheta, frate!
  • Americanii au lansat pe piata limuzina care accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 2.0 secunde
Distribuie pe Facebook

Insotita de trei motoare electrice si un total de peste 1.200 de cai putere, impresionanta masina de lux isi propune inclusiv sa sprinteze de la 0 la 160 de kilometri pe ora in cel mult 4.0 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape trei ani, prima generatie a super gamei comercializate de compania Lucid sub numele de Air se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul american la dispozitia cumparatorilor sai se va numara, curand, si o varianta acompaniata de trei motoare electrice, pe nume Sapphire.

Lucid Air Sapphire

Lucid Air Sapphire

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri din 2023, la preturi ce vor porni de la circa 249.000 de dolari, conform unui comunicat oferit de curand presei de specialitate din lumea intreaga, spectaculoasa creatie isi va intampina clientii cu dare de mana alaturi de o herghelie cu peste 1.200 de cai putere, de unde si un 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un timp mai mic de 2.0 secunde.

Cu acceleratia la podea, problema sprintului de la 0 la 160 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, potrivit primelor informatii si detalii oficiale, in maxim 4.0 secunde, acul vitezometrului urmand ulterior sa depaseasca pragul celor 320 de kilometri pe ora. Atat capacitatea bateriei, cat si autonomia totala nu reprezinta, in clipa de fata, decat un mister si o necunoscuta de proportii.

Seria vestilor bune continua, in schimb, cu tractiunea integrala inteligenta, ce ofera o functie de vectorizare a cuplului la nivelul puntii spate, acelasi senzational vehicul pe nume Lucid Air Sapphire beneficiind si de o suspensie special conceputa, de noi setari pentru ABS, ESP si directie, de jante cu capace aerodinamice si anvelope care vin in dimensiunea 265/35R20, respectiv 295/30R21.

Lucid Air Sapphire

Lucid Air Sapphire

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Lucid Air Sapphire
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 August 2022