Racheta, frate! Americanii prezinta oficial limuzina care accelereaza de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 1.89 secunde

Racheta, frate! Americanii prezinta oficial limuzina care accelereaza de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 1.89 secunde
  • Racheta, frate!
  • Americanii prezinta oficial limuzina care...
  • ... accelereaza de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 1.89 secunde
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o viteza de top de 330 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca din prima parte a toamnei lui 2020, cea dintai generatie a impresionantului model comercializat de compania Lucid sub denumirea de Air isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in nenumarate variante si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de exclusivistul producator american de masini la dispozitia clientilor isi va face loc - in curand, si o versiune vanduta sub numele de Lucid Air Sapphire, respectivul vehicul beneficiind de un sistem de propulsie cu trei motoare electrice, capabil sa livreze persoanei de la volan peste 1.200 de cai putere.

Lucid Air Sapphire

Lucid Air Sapphire

Drept urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de numai 1.89 secunde, lista performantelor demne de mentionat continuand, dupa cate se precizeaza intr-un comunicat oferit chiar luna aceasta, in a doua jumatate a saptamanii anterioare, presei de specialitate, cu un 0 - 160 de kilometri pe ora in fix 3.87 secunde si incheindu-se - mai mult ori mai putin surprinzator, de la persoana la persoana, cu o viteza de top demna de un supercar de origine italiana: 330 de kilometri pe ora.

Comercializata la preturi ce vor porni de la o suma de 250.000 de dolari, respectiva electrica se va mai putea lauda, potrivit oficialilor companiei producatoare, si cu un sistem inteligent de tractiune integrala - cu functie de vectorizare a cuplului. Nu vor lipsi insa din peisaj - conform primelor informatii si detalii disponibile, nici discurile de franare carbon-ceramice, suspensia sport, jantele cu diametrul de 20 de inch pe puntea fata si 21 de inch pe puntea spate, capacele aerodinamice, anvelopele de la Michelin, imprumutate din gama PS4S, noile setari pentru ABS, pentru ESP si, nu in ultimul rand, pentru directie.

Lucid Air Sapphire

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Lucid Air Sapphire
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2022