Rar se intampla sa gasesti una de vanzare. Masina din 2015 are motor 0.8 TDI si camere pe post de oglinzi

Rar se intampla sa gasesti una de vanzare. Masina din 2015 are motor 0.8 TDI si camere pe post de oglinzi
  • Rar se intampla sa gasesti una de vanzare
  • Masina din 2015 are motor 0.8 TDI si camere pe post de oglinzi
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu constructia ultra-usoara din plastic ranforsat cu fibra de carbon si consumul de carburant de numai 0.9 litri la suta de kilometri.

Se remarca numaidecat prin design-ul demn mai degraba de un concept decat de un produs fabricat in serie, care aduce in prim plan inclusiv o pereche de portiere cu deschidere verticala, capace aerodinamice pentru rotile aflate pe puntea spate si chiar camere video pe post de oglinzi retrovizoare. Lipsa lunetei si prezenta unor stopuri inguste completeaza, alaturi de alte cateva elemente, seria ciudateniilor de la exterior, pe cand interiorul pentru doar doua persoane impresioneaza in special prin simplitate.

Daca vine insa vorba despre experimentul cunoscut publicului larg - mai mult sau mai putin - sub numele de Volkswagen XL1, niciunul dintre detaliile mentionate in randurile de mai sus nu se compara cu sistemul de propulsie de tip plug-in hybrid; ba dimpotriva, am putea adauga.

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Formata dintr-o unitate diesel cu doi cilindri, de 0.8 litri si 48 CP, la care se adauga un motor electric de 27 CP si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 5.5 kWh, formula in cauza se traduce printr-un set de valori maxime de pana la 69 CP si 140 Nm. Cu toate acestea, timpul necesar realizarii sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu depaseste 12.7 secunde, pe cand viteza de top este limitata la 160 de kilometri pe ora.

Cea mai impresionanta specificatie a modelului Volkswagen XL1 o reprezinta insa consumul mediu de carburant de doar 0.9 litri la suta de kilometri, ce se datoreaza atat constructiei ultra-usoare din plastic ranforsat cu fibra de carbon, sinonima cu o greutate la 795 de kilograme, cat si coeficientului aerodinamic de 0.189, potrivit informatiilor publicate in trecut.

Oferita intr-o editie limitata aparent la numai 200 de exemplare, fiecare disponibila in schimbul unei sume de peste 100.000 de dolari, fabuloasa creatie a inginerilor care au mai dat lumii si Bugatti Veyron masoara 3.888 milimetri in lungime, 1.665 milimetri in latime si 1.153 milimetri in inaltime. Un astfel de automobil, din 2015, a fost scos recent la vanzare, persoanele insarcinate cu gasirea unui client alegand sa nu publice niciun fel de data despre pretul de achizitie, ci sa dezvaluie ca printre dotarile si echipamentele prezente in peisaj se numara inclusiv o tapiterie din piele si alcantara.

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Volkswagen XL1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Volkswagen XL1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2021