Reactia sefilor de la Audi dupa ce Tesla a anuntat ca deschide o fabrica in Germania

  • Tesla a anuntat recent ca deschide o fabrica in Germania
  • Americanii vor produce aici inclusiv baterii si masini
  • Compania Audi a publicat pe Facebook un mesaj de bun venit
Distribuie pe Facebook

Stirea care anunta deschiderea unei fabrici Tesla pe teritoriul Germaniei nu a ramas fara ecou. Ba dimpotriva: au aparut deja primele reactii!

Cu numai doua zile in urma, Elon Musk dezvaluia pe Twitter ca Tesla va construi o fabrica in apropiere de Berlin. Aici, compania de peste Ocean urmeaza sa produca nu doar baterii sau sisteme de propulsie, ci si masini - in speta noul Model Y.

Dupa cum precizam si anterior, chiar la inceputul acestui material, anuntul respectiv nu a ramas fara ecou. Ba dimpotriva: germanii de la Audi au publicat deja pe Facebook, acum doar cateva momente, un mesaj de bun venit competitiei.

Asa cum se poate observa si mai sus, producatorul din Ingolstadt a tinut sa le reaminteasca celor de la Tesla de e-tron, propriul SUV cu propulsie electrica. Dezvelit oficial la sfarsitul anului trecut, acesta vine cu o baterie de 95 kWh.

Fisa cu specificatii tehnice a automobilului care concureaza cu Model X continua cu doua motoare si o putere maxima de pana la 408 CP. Suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in putin peste sase secunde si jumatate.

Mai mult decat atat, acelasi Audi e-tron mai promnite o viteza de top de 200 km/h, dar si o autonomie de pana la 411 kilometri. Pe piata din Germania, preturile de pornire variaza intre 81.900 si 83.350 de euro, in functie de echipare.

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (299) Poze Audi E-tron - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2019