Renault Kangoo Z.E. a fost ales

Renault Kangoo Z.E. a fost ales
Renault Kangoo Z.E. a fost ales "International Van of The Year 2012" de catre un juriu format din 22 de specialisti. Este pentru prima oara cand un vehicul electric castiga acest titlu.
Distribuie pe Facebook
17"Cu Kangoo Z.E., Renault reuseste sa transforme vehiculul electric intr-o oferta accesibila clientilor de furgonete din Europa. Acest model are si o contributie majora la protectia mediului inconjurator, una dintre cele mai importante probleme din domeniul transportului rutier de marfuri.", a declarat Pieter Wieman, presedintele juriului.

"Acest premiu rasplateste eforturile echipelor Renault care s-au dedicat in ultimii ani proiectului Kangoo Z.E., unul din cele patru modele ale gamei electrice Renault. Compania in integralitatea sa a fost implicata in aceasta aventura, fie ca vorbim despre centrele de design, uzina de la Maubeuge sau echipele comerciale.

Au acceptat aceasta provocare intr-un mod remarcabil, demonstrand determinare, creativitate, dar mai ales un spirit extraordinar de echipa.", a declarat cu ocazia inmanarii trofeului Jean-Marie Hurtiger, director al diviziei de Vehicule Utilitare Renault.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2011