Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai

Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai
  • Renault prezinta oficial viitorul Megane
  • Noul model e diferit de tot ce stiai
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare nu reprezinta decat un mister, insa startul comenzilor e programat pentru inceputul lui 2022.

Anuntat inca de la sfarsitul primaverii acestui an, noul Renault Megane E-Tech a renuntat, in cursul diminetii zilei de astazi, la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic. Privit de la exterior la interior, viitorul model se remarca numaidecat prin design-ul atipic al caroseriei, pe cand o pereche de display-uri color, de dimensiuni generoase, deschide lista atractiilor principale caracteristice cabinei.

Din peisaj nu lipsesc nici farurile subtiri, semnalizarea dinamica sau stopurile unite cu o banda iluminata, respectivelor elemente alaturandu-li-se si un set de jante cu diametrul de pana la 20 de inch, instrumente de bord digitale si configurabile, dar si o instalatie audio de la Harman Kardon.

Renault Megane E-Tech

Renault Megane E-Tech

In plan tehnic, noul Renault Megane E-Tech propune un motor electric cu 130 de cai si 250 Nm sau, special pentru amatorii de acceleratii fulminante, 218 cai si 300 Nm. Cu fisa cu specificatii de ordin tehnic a configuratiei de top cuprinzand inclusiv un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 7.4 secunde, conform primelor informatii si detalii oficiale oferite de compania producatoare.

Urmand a fi disponibil abia de la inceputul lui 2022, viitorul model a mai pregatit si o baterie cu capacitatea de 40 kWh pentru o autonomie de 300 de kilometri sau, pentru persoanele obisnuite sa parcurga distante mari, o baterie cu capacitatea de 60 kWh pentru o autonomie de 470 de kilometri.

Noul Renault Megane E-Tech are o lungime de 4.21 metri, in timp ce ampatamentul masoara 2.700 de milimetri. Latimea variaza intre 1.77 si 1.78 metri, in functie de echiparea aleasa de client, Business sau Private, lista cu dimensiuni continuand cu inaltimea de circa 1.500 de milimetri. Dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul materialului, pretul de vanzare nu reprezinta decat un mister.

Renault Megane E-Tech

Renault Megane E-Tech

Renault Megane E-Tech

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (101) Poze Renault Megane E-Tech
mai multe