Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai. Cum arata in realitate

Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai. Cum arata in realitate
  • Renault prezinta oficial viitorul Megane
  • Noul model e diferit de tot ce stiai
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa-si faca aparitia in showroom-uri chiar pe parcursul anului viitor, respectivul automobil a pregatit chiar si un sistem audio de la Harman Kardon.

Prezentat publicului larg in urma cu numai cateva zile, mult anticipatul Renault Megane E-Tech stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior spre interior, noul model se remarca numaidecat prin design-ul atipic al caroseriei, seria atractiilor principale continuand cu setul de doua display-uri color - de dimensiuni generoase, din cabina, folosit pentru afisarea tuturor detaliilor si informatiilor.

Meniul specific respectivului automobil cuprinde inclusiv o pereche de faruri subtiri cu semnalizare dinamica, stopuri unite cu o banda iluminata, jante din aliaj de 20 de inch, instrumente de bord digitale si configurabile, dar si un sistem audio de la Harman Kardon.

Caracterizat de o lungime de 4.21 metri si un ampatament de 2.700 de milimetri - potrivit primelor informatii si detalii oficiale de la Renault, mult anticipatul Megane E-Tech propune un motor electric cu 130 sau 218 cai putere sub capota. Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza si 7.4 secunde, daca mai era cumva nevoie de o asemenea mentiune, evident.

Un acumulator cu capacitatea de 40 sau 60 kWh completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic, respectivul automobil promitand sa parcurga cu o singura incarcare a bateriei o distanta de pana la 300 sau 470 de kilometri, conform comunicatului de presa, bineinteles.

Renault Megane E-Tech - Poze reale

Renault Megane E-Tech - Poze reale

Renault Megane E-Tech - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault Megane E-Tech - Poze reale
mai multe