Renault Zoe bate tot. Modelul francez este cea mai vanduta electrica din Europa

Renault Zoe bate tot. Modelul francez este cea mai vanduta electrica din Europa
  • Cea mai vanduta electrica din Europa
  • 84.000 de exemplare comercializate in perioada ianuarie-noiembrie
  • Kangoo Z.E este cea mai vanduta utilitara electrica din Europa
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente cifre, Renault Zoe este cea mai vanduta masina electric din Europa. Totodata, modelul francez este cea mai vanduta masina electrica de pasageri in tari precum Germania, Franta sau Italia.

Electrificarea este viitorul. Nu mai trebuie sa o spunem. Majoritatea constructorilor de automobile au in portofoliu fie modele electrificate, fie unele 100% electrice iar Renault este unul dintre cei mai generosi din acest punct de vedere.

Renault Zoe

In acest moment, constructorul din Hexagon ofera nu mai putin de patru modele cu zero emisii: Zoe, Kangoo Z.E, Twizy si Master Z.E. Daca vrei un sistem de propulsie electrificat, atunci poti opta pentru Clio E-Tech Hybrid sau Captur E-Tech Plug-in Hybrid.

Renault Zoe

Dar sa revenim la Zoe. Potrivit Renault, supermini-ul este cea mai vanduta masina electrica din Europa dupa ce in perioada ianuarie 2020 - noiembrie 2020 a fost aleasa de nu mai putin de 84.000 de clienti. Aproape dublu comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Renault Zoe

De asemenea, Zoe este cea mai vanduta masina electrica de pasageri in Germania, Franta, Italia, Spania si Portugalia. Din 2012 si pana acum, Renault a comercializat mai mult de 268.000 de exemplare Zoe in Europa.

Renault Zoe

Daca tot suntem la capitolul performante, Kangoo Z.E este cel mai vandut model electric utilitar din Europa, cu 8.498 de unitati comercializate in perioada ianuarie - noiembrie.

Renault Zoe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Renault Zoe
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2020