Si-a comandat masina noua, dar a primit altceva decat ce a platit. Una dintre portiere era tapitata gresit

Si-a comandat masina noua, dar a primit altceva decat ce a platit. Una dintre portiere era tapitata gresit
  • Un american si-a primit de curand noua Tesla Model 3
  • Barbatul a observat insa o greseala la masina de 78.000$
  • Una dintre portiere era tapitata diferit de celelalte
Distribuie pe Facebook

Departamentul de inspectie a calitatii continua sa dea erori peste erori la Tesla. Cel mai recent exemplu in acest sens il reprezinta un Model 3 nou-nout, cu una dintre portiere... ei bine, tapitata cu materialul gresit.

Chiar daca au facut inconjurul lumii, problemele legate de calitatea produselor Tesla nu au fost rezolvate nici pana la momentul de fata. Cea mai recenta patanie a unui client cu un automobil al companiei din Silicon Valley vine, evident, de peste Ocean si aduce in prim plan un Model 3 in valoare totala de 78.000 de dolari.

Achizitonat de nou, sedanul cu o caroserie in cinci portiere si propulsie complet electrica ar fi trebuit sa aiba o serie de elemente interioare imbracate in piele alba. Lucru care s-a si intamplat, de altfel, cu o singura exceptie: usa pasagerului de pe partea dreapta a fost tapitata diferit atat de celelalte, cat si de cerintele clientului.

Si mai intrigant este cum nimeni de la Tesla nu a remarcat aceasta greseala, inacceptabila pana la urma urmei pentru un automobil care a costat aproape 80.000 de dolari. O astfel de eroare nu ar fi trecut niciodata neobservata de catre departamentele de inspectie a calitatii de la companii cu traditie, ca Mercedes.

Tesla Model 3 cu portiera gresita

Revenind la noul Model 3, sedanul cu o caroserie in cinci portiere si propulsie complet electrica din Silicon Valley este oferit, mai nou, si intr-o versiune de performanta, echipata cu doua motoare si un sistem de tractiune integrala pentru un 0 - 96 km/h in doar 3.5 secunde. Autonomia totala se apropie de 500 kilometri.

Anuntat de la inceputul anului 2016, cel mai ieftin produs al companiei Tesla sare in ajutorul clientilor cu alte doua variante de motorizare - Standard, care poate parcurge pana la 355 km cu un singur plin, si Long Range, unde autonomia totala coincide cu cea a modelului Performance: aproximativ 500 kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 August 2018