Si-a taiat masina de 90.000 de euro doar ca sa aiba cainele lui mai mult spatiu la interior. FOTO si VIDEO

Si-a taiat masina de 90.000 de euro doar ca sa aiba cainele lui mai mult spatiu la interior. FOTO si VIDEO
  • Un britanic si-a taiat masina de 90.000 de euro doar ca sa aiba cainele lui mai mult spatiu la interior
  • Operatiunea a durat mai bine de un an, iar costurile au depasit suma de 70.000 de lire sterline
  • Proiectul a fost realizat de compania Qwest din Norfolk, specializata cu dezvoltarea componentelor pentru F1
Distribuie pe Facebook

Posesorul britanic al unei Tesla Model S P90D in valoare de cel putin 90.000 de euro a cerut ca masina sa-i fie taiata si alungita doar pentru ca... cainele lui sa aiba mai mult spatiu la interior. Potrivit informatiilor disponibile la acest moment, intreaga distractie ar fi costat peste 70.000 de lire sterline.

Iti mai aduci tu oare aminte de acea Tesla Model S care se pregatea sa evolueze din hatchback cu cinci portiere in... shooting brake? Ei bine, dupa mai bine de un an, asteptarea a luat sfarsit. Primele fotografii si materiale video cu proiectul de peste 70.000 de lire sterline - suma care nu include si suma de cel putin 90.000 de euro necesara achizitionarii unui P90D, au fost publicate de curand pe Twitter, pe pagina companiei Qwest din Norfolk.

Obisnuiti cu dezvoltarea componentelor pentru monoposturile de Formula 1, britanicii au abuzat si in cazul de fata de fibra de carbon, astfel ca greutatea automobilului american cu propulsie electrica nu doar ca nu crescut comparativ cu momentul iesirii sale de pe linia de productie, ci chiar a scazut cu undeva in jurul a 12 kilograme. Acum, daca cineva se intreaba de ce toata aceasta bataie de cap, raspunsul este pe cat de simplu, pe atat de... ciudat: pentru ca... cainele posesorului masinii sa aiba mai mult spatiu la interior.

Pentru persoanele interesate strict de performantele proiectului P90D-SB, numele respectivei Tesla Model S, acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza in continuare in numai 2.8 secunde. Drept urmare, vorbim de cel mai rapid break al planetei - titlu care, anterior, i-a apartinut germanului Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid, un shooting brake care ofera 680 CP prin intermediul unui sistem de propulsie hibrid si care, totodata, face suta in 3.4 secunde.

Tesla Model S P90D-SB

Tesla Model S P90D-SB

Tesla Model S P90D-SB

Tesla Model S P90D-SB

Tesla Model S P90D-SB

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Tesla Model S P90D-SB
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2018