Skoda devine marca de lux. Cea mai noua masina a cehilor costa cat un Mercedes S-Class din 2020!

Skoda devine marca de lux. Cea mai noua masina a cehilor costa cat un Mercedes S-Class din 2020!
  • Skoda devine marca de lux
  • Cea mai noua masina a cehilor costa cat un Mercedes S-Class din 2020!
Distribuie pe Facebook

Nota de plata? Undeva in jurul a 63.500 de euro, potrivit configuratorului destinat pietei auto din Germania.

O Skoda la pret de Mercedes S-Class? Nu este niciun fel de gluma sau de exagerare: anuntata oficial in urma cu mai bine de 90 de zile, inca de la inceputul verii acestui an, noua varianta Enyaq Coupe 85x L&K are un pret de pornire de 63.500 de euro!

Skoda Enyaq Laurin & Klement

Skoda Enyaq Laurin & Klement

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarile pe care clientii le vor primi in schimbul respectivei sume de bani, lista cu pricina debuteaza cu un sistem de propulsie suta la suta electric, cu 286 de cai putere livrati rotilor de pe ambele punti. De unde un 0 - 100 de kilometri pe ora in 6.6 secunde.

Acompaniata de o baterie litiu-ion de 77 kWh, conform configuratorului destinat pietei auto din Germania, aceeasi masina a cehilor promite o autonomie de pana la 527 de kilometri. Durata reincarcarii: sub 30 de minute pentru o sesiune 10 - 80%.

Reteta caracteristica modelului mentionat anterior continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o echipare standard extrem de generoasa. Compusa din faruri cu matrice de LED-uri, grila iluminata, jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, plafon panoramic si instrumente de bord digitale.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite si afisajul pe parbriz cu AR, scaunele fata cu actionare electrica, incalzire, ventilatie, masaj, bancheta spate incalzita, insertiile de piele, instalatia de climatizare cu reglare pe trei zone. Plus accentele Piano Black.

Skoda Enyaq Laurin & Klement

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Skoda Enyaq Laurin & Klement
mai multe