Noua masina de la Skoda e LUX TOTAL. Farurile cu matrice de LED-uri si scaunele cu masaj SUNT STANDARD

Noua masina de la Skoda e LUX TOTAL. Farurile cu matrice de LED-uri si scaunele cu masaj SUNT STANDARD
  • Noua masina de la Skoda e LUX TOTAL
  • Farurile cu matrice de LED-uri si scaunele cu masaj SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o tapiterie din piele. Plus jante pe 20 de inch.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca de la inceputul lui 2022, cea dintai generatie a familiei oferite de Sk​oda sub denumirea de Enyaq iV isi intampina cumparatorii, zilele acestea - in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni pe care clientii electricei asamblate pe celebra platforma MEB de la Volkswagen le au la dispozitie se regaseste, mai nou, si o varianta disponibila sub indicativul Enyaq Laurin & Klement, respectivul model urmand sa impresioneze - in mod special, prin diferitele echipamente de lux disponibile in standard, fara costuri suplimentare.

Skoda Enyaq Laurin & Klement

Skoda Enyaq Laurin & Klement

Condimentata cu 286 de cai - putere livrata fie doar rotilor spate, fie ambelor punti, spectaculoasa reteta cuprinde inclusiv o pereche de faruri cu matrice de LED-uri si un set de jante cu diametrul de 20 de inch, sculptate din aliaj. Cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu nimic, nici extravaganta grila iluminata Crystal Face, stopurile cu tehnologie Full-LED, tapiteria realizata din piele, instrumentele de bord digitale, display-ul central cu o diagonala de 13 inch, sistemul de climatizare cu reglare automata ori scaunele fata dotate cu functii de incalzire, ventilatie, plus masaj.

In ceea ce priveste performantele noului Enyaq Coupe Laurin & Klement, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de numai 6.7, respectiv 6.6 secunde, pe cand viteza de top nu va depasi pragul de 180 de kilometri pe ora, conform unui comunicat de presa. Potrivit documentului mentionat si anterior, fisa cu specificatii tehnice se incheie cu o autonomie de pana la 570 de kilometri - timpul caracteristic unei incarcari de la 10 la 80% coborand coborand, important de adaugat, sub 30 de minute.

Skoda Enyaq Laurin & Klement

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Skoda Enyaq Laurin & Klement
mai multe