Specificatii finale si noi imagini pentru Detroit Electric SP:01

Specificatii finale si noi imagini pentru Detroit Electric SP:01
  • Detroit Electric publica specificatiile finale ale noului SP:01
  • Modelul american vine la pachet alaturi de un total de 285 cai putere
  • Clientii au la dispozitie numeroase optiuni pentru cutia de viteze
Distribuie pe Facebook

Dupa o asteptare ce s-a intins pe parcursul a mai bine de 18 luni, americanii de la Detroit Electric publica intr-un final cifrele si numerele ce vor insoti noul model SP:01.

Chiar daca a fost anuntat cu surle si trambite inca de la inceputul lui 2013, modelul SP:01 ce poarta semnatura americanilor de la Detroit Electric nu a intrat nici pana astazi in productia de serie. Situatia se va schimba totusi in urmatoarele luni, in timp ce startul livrarilor se va da abia in cursul anului viitor.

Disponibil la vanzare atat in America de Nord, cat si pe Batranul Continent sau Asia, noul Detroit Electric SP:01 este pus in miscare de un pachet de baterii sinonim cu 285 CP si promite o multitudine de optiuni la nivel de transmisie - clientii avand de ales, mai exact, intre o cutie manuala si doua automate.

Detroit Electric SP:01 - Poze Interioare

In functie de configuratia finala, acceleratia de la 0 la 100 km/h se poate realiza inclusiv in 3.9 secunde, o performanta similara unui Audi RS6 Avant de aproape doua ori mai puternic. Modelul SP:01 ce poarta semnatura americanilor de la Detroit Electric nu dezamageste nici la capitolul viteza maxima: 250 km/h.

Pentru cei interesati direct de autonomia noului Detroit Electric SP:01, precizam ca ultimul comunicat de presa publicat nu dezbate si acest subiect. In schimb, acesta afirma ca paleta de culori exterioare va fi practic nelimitata, pe cand interiorul va putea fi decorat cu insertii de piele si / sau accente de alcantara.

Si daca tot veni vorba despre interior, tinem sa aducem in discutie si sistemul de infotainment acompaniat de o tableta de 8.4 inch, montata vertical la nivelul consolei centrale - aceasta fiind probabil cea mai interesanta dotare a modelului SP:01 ce poarta semnatura americanilor de la Detroit Electric.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici geamurile electrice, inchiderea centralizata, lumina ambientala sau conectivitatea Bluetooth, noul Detroit Electric SP:01 bucurandu-se astfel de mai toate elementele necesare unui automobil sport.

Detroit Electric SP:01 - Poze Interioare

Detroit Electric SP:01 - Poze Interioare

Detroit Electric SP:01 - Poze Interioare

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2015