SUV-ul care se vinde doar cu propulsie hibrida. Cat costa el in Romania

SUV-ul care se vinde doar cu propulsie hibrida. Cat costa el in Romania
  • Noul Niro porneste in Romania de la 23.988 de euro
  • SUV-ul celor de la Kia este disponibil doar cu propulsie hibrida
  • Viitorii clienti vor primi un total de 141 CP
Distribuie pe Facebook

Singurul SUV din lume disponibil la vanzare exclusiv intr-o versiune hibrida a fost lansat si in Romania.

Noul Niro, caci el reprezinta principalul subiect al acestui material, porneste de la suma de 23.988 de euro si ofera in schimb o unitate pe benzina de 1.6 litri, plus un motor electric alimentat de o baterie cu capacitate de 1.56 kWh.

Intregul ansamblu dezvolta un total de 141 de cai putere, cu totii livrati puntii fata de catre o transmisie automata cu dublu ambreiaj si sase rapoarte. Cuplul maxim? 265 de Newton-Metri, daca te intrebai cumva.

Kia Niro HybridKia Niro Hybrid

Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 11.5 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 162 de kilometri pe ora. Cat despre consumul mediu, 3.8 litri la 100 km este valoarea magica in cazul de fata.

Referitor la lista cu dotari standard, singurul SUV din lume disponibil la vanzare exclusiv intr-o versiune hibrida anunta inca de la nivelul versiunii de baza lumini de zi si blocuri optice posterioare cu tehnologie LED, de exemplu.

Avem, de asemenea, si sapte airbag-uri, geamuri electrice fata / spate, pilot automat cu limitator de viteza, faruri ceata, climatronic, ecran de cinci inch, sistem avansat de pastrare a benzii de rulare si nu numai.

Kia Niro Hybrid

La capitolul echipamente optionale, pe langa surprinzatoarele volan si schimbator de viteze imbracate in piele, mai intalnim si camera pentru marsarier, scaune fata incalzite, navigatie sau Autonomous Emergency Braking.

Contra-cost sunt oferite si vopseaua metalizata, aparatoarele de noroi, senzorii de ploaie sau scrumiera si bricheta. La fel se intampla si cu senzorii de parcare spate sau pilotul automat adaptiv.

Kia Niro Hybrid

Kia Niro Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Kia Niro Hybrid
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2016