SUV-ul inspirat de Mustang a primit o noua versiune de performanta. Ford a publicat acum toate detaliile oficiale

SUV-ul inspirat de Mustang a primit o noua versiune de performanta. Ford a publicat acum toate detaliile oficiale
  • SUV-ul inspirat de Mustang a primit o noua versiune de performanta
  • Ford a publicat acum toate detaliile oficiale
Distribuie pe Facebook

Comercializat sub indicativul Performance Edition, respectivul model ar urma sa accelereze de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar trei secunde si jumatate.

Prezentat publicului larg acum mai bine de 12 luni, in cea de-a doua jumatate a lui noiembrie 2019, SUV-ul inspirat de Mustang a primit, de curand, o noua versiune de performanta. Disponibil la vanzare abia din vara anului viitor, sub denumirea de Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition, respectivul automobil vine cu doua motoare electrice si pana la 480 de cai pe ambele punti, potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition

In configuratia mentionata anterior, modelul aflat in portofoliul companiei de peste Ocean isi propune sa sprinteze de la 0 la 60 de mile pe ora in doar trei secunde si jumatate, aceeasi baterie de 88 kWh urmand sa asigure si o autonomie de aproape 380 de kilometri.

Comparativ cu versiunea Ford Mustang Mach-E GT aflata, de altfel, la baza, editia Performance mai aduce cu sine si jante din aliaj pe 20", plus anvelope de vara de la Pirelli. De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici discurile de franare care masoara 19 inch pe puntea fata, etrierele Brembo vopsite intr-un rosu aprins, amortizoarele adaptive cunoscute publicului sub numele de MagneRide sau scaunele cu suport lateral marit.

Referitor la pretul editiei mentionate anterior, acesta reprezinta un mare mister, oficialii companiei de peste Ocean precizand, in schimb, ca printre optiunile oferite clientilor se numara si cateva nuante exterioare imprumutate de la muscle car-ul... Mustang, evident.

Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe