Te lasa cu gura cascata. Noua masina a chinezilor are doua motoare sub capota si un ecran urias in bord

Te lasa cu gura cascata. Noua masina a chinezilor are doua motoare sub capota si un ecran urias in bord
  • Chinezii de la NIO anunta lansarea unui nou model complet electric
  • ES6 ofera doua motoare si o baterie cu capacitatea de 70 ori 84 kWh
  • Cele mai multe elemente estetice provin de la fratele mai mare ES8
Distribuie pe Facebook

Preturile de vanzare pornesc de la 358.000 de yuani chinezesti, ceea ce echivaleaza cu o suma de 45.664 de euro la cursul zilei de astazi.

La mai putin de un an distanta de la introducerea modelului ES8, chinezii de la NIO uimesc din nou intreaga industrie auto. Elementul surpriza poarta de-aceasta data numele de ES6, iar vestile bune... nu sunt intocmai putine.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume care echivaleaza cu 45.664 de euro, cel mai recent produs al companiei care detine recordul circuitului de la Nurburgring pentru electrice este oferit in mai multe versiuni de "motorizare".

In configuratia de top, noul model NIO ES6 mizeaza pe doua motoare si o baterie cu capacitatea de 84 kWh - care, impreuna cu sistemul de tractiune integrala regasit in echiparea standard, pun pe asfalt undeva in jurul a 544 CP.

Asadar, sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza doar 4.7 secunde, cel mai recent produs al companiei care detine recordul circuitului de la Nurburgring pentru electrice anuntand inclusiv o viteza maxima de circa 200 km/h.

Numai lucruri bune se pot spune si despre autonomia totala a noului ES6, modelul chinezilor de la NIO promitand sa parcurga pana la 510 kilometri cu ajutorul unei singure incarcari a bateriei anterior mentionate, de 84 kWh.

Cel mai recent produs al companiei care detine recordul circuitului de la Nurburgring pentru electrice va fi comercializat si intr-o varianta entry-level, de "doar" 70 kWh, care alimenteaza la randul ei doua motoare.

Referitor la partea estetica, noul model NIO ES6 aduce extrem de bine cu fratele mai mare ES8, lansat in urma cu mai putin de un an, de la care imprumuta mai multe elemente de design - atat la nivel de caroserie, cat si in cabina.

NIO ES6

NIO ES6

NIO ES6

NIO ES6

NIO ES6

NIO ES6

NIO ES6

NIO ES6

NIO ES6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze NIO ES6
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2018