Tesla a prezentat, in sfarsit, varianta de serie a controversatului Cybertruck. Mult anticipata camioneta americana ofera pana la 845 de cai si o caroserie rezistenta la gloante. Cum arata in realitate

Tesla a prezentat, in sfarsit, varianta de serie a controversatului Cybertruck. Mult anticipata camioneta americana ofera pana la 845 de cai si o caroserie rezistenta la gloante. Cum arata in realitate
  • Tesla a prezentat, in sfarsit, varianta de serie a controversatului Cybertruck
  • Mult anticipata camioneta americana ofera pana la 845 de cai si o caroserie rezistenta la gloante
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Disponibila la preturi incepand de la aproape 61.000 de dolari, aceeasi neobisnuita creatie a companiei din California se mai poate lauda si cu un sprint de la zero la 96 de kilometri pe ora in doar 2.6 secunde.

Introdus cu mare fast si tam-tam in urma cu mai putin de jumatate de an, chiar in ultima parte a lui 2023, primul pick-up din scurta, insa fascinanta istorie a Tesla stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, versiunea de productie a nonconformistului Cybertruck se remarca numaidecat prin design-ul complet atipic al caroseriei din otel - rezistenta la gloante, cu mentiunea ca nici cele trei display-uri color diferite, dintre care doua cu functie touch, montate departe de privirile insistente ale curiosilor, in cabina, nu vor trece intocmai neobservate.

Comercializat la preturi incepand de la suma de 60.990 de dolari, respectivul meniu cuprinde - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, inclusiv un total de trei configuratii, lista cu optiuni debutand cu un pachet cu doar un singur motor in dotare. Instalat la nivelul puntii spate, acesta rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 96 km/h intr-un interval de aproximativ 6.5 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu o viteza de top de 180 de kilometri pe ora.

Urmatoarea pe lista, versiunea intermediara a controversatei Tesla Cybertruck vine cu doua motoare in echipare - cate unul pentru fiecare punte, si tractiune integrala inteligenta. Plus un 0-96 km/h in circa 4.1 secunde, in timp ce viteza de top ramane neschimbata - la 180 de kilometri pe ora, conform producatorului american.

In varianta de top, nonconformista creatie din California se bucura de trei motoare electrice - unul pe puntea puntea fata, doua destinate puntii spate, pentru o putere totala de 845 CP. Astfel - cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 96 km/h isi va gasi rezolvarea in numai 2.6 secunde, lista cu caracteristici de ordin tehnic incheindu-se, mai nou, cu o viteza de top de 209 kilometri pe ora.

Potrivit primelor informatii si detalii oficiale puse la dispozitia presei de specialitate, neobisnuita Tesla Cybertruck ofera - in standard, o autonomie de pana la 547 km. Un range extender care consta - mai mult ori mai putin surprinzator, intr-o a doua baterie, aflata in partea din fata a benei, promite extra 208 kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe