Tesla amana viitorul. Primul cap tractor complet electric se va lansa cu trei saptamani intarziere

Tesla amana viitorul. Primul cap tractor complet electric se va lansa cu trei saptamani intarziere
  • Tesla planuieste lansarea unui cap tractor complet electric
  • Ultimele zvonuri anunta o autonomie de pana la 482 kilometri
  • Debutul oficial are loc luna viitoare, pe 16 noiembrie
Distribuie pe Facebook

Tesla nu va reusi sa termine in timp util proiectul primului cap tractor cu propulsie complet electrica, astfel ca a luat decizia de a intarzia cu trei saptamani debutul vehiculului respectiv.

In timp ce altii investesc in sport, medicina sau textile, Elon Musk vrea sa revolutioneze conceptul de transport. Tesla Motors e una dintre companiile alaturi de care antreprenorul nascut in Africa de Sud acum 46 de ani cauta sa rescrie istoria omenirii.

Cu sediul in orasul californian Palo Alto, Tesla Motors a dat deja omenirii produse precum Model S sau Model X, primele electrice care au impresionat la capitolul autonomie. De curand, producatorul american a venit cu Model 3, cel mai accesibil automobil al sau.

Revolutia nu se va incheia insa, compania de peste Ocean avand in plan introducerea unui cap tractor pe baterii. Respectivul vehicul avea ca data de lansare ziua de 26 octombrie, dar ultimele informatii oficiale anunta ca debutul va fi amanat cu trei saptamani.

Drept urmare, urmatorul produs de la Tesla Motors va veni pe 16 noiembrie. Si, potrivit mai multor voci apropiate companiei din orasul californian Palo Alto, va oferi un sistem de propulsie complet electric, cu o autonomie totala cuprinsa intre 321 si 482 de kilometri.

Extrem de interesant de vazut este, de asemenea, si cum va arata respectivul vehicul. O prima fotografie care surprinde viitorul cap tractor complet necamuflat indica un design futurist, cu o serie de elemente proiectate pentru un maximum de eficienta aerodinamica.

Pe de alta parte, interiorul ramane un mister total. Nu ar fi insa deloc surprinzator ca producatorul american sa mearga si de-aceasta data pe tehnologii de ultima ora, cu instrumente de bord digitale si, eventual, o tableta de peste zece inch pentru controlarea tuturor functiilor masinii.

Cap tractor Tesla - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2017