Tesla are competitie serioasa. O noua IMAGINE cu electrica pentru muritorii de rand de la Polestar

Tesla are competitie serioasa. O noua IMAGINE cu electrica pentru muritorii de rand de la Polestar
  • Polestar publica o noua imagine teaser cu sedanul electric 2
  • Urmeaza sa rivalizeze direct cu Tesla Model 3
  • Autonomia ar urma sa fie de maxim 500 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Suedezii de la Polestar au publicat o noua imagine teaser cu noul lor model, un sedan electric cu patru usi care urmeaza sa rivalizeze cu Tesla Model 3. Lansarea oficiala are loc la finalul lunii.

Dupa ce a pus pe jar intreaga lume cu un coupe hibrid al carui sistem de propulsie dezvolta in total un cuplu de 1.000 Nm, Polestar revine cu un al doilea model, de aceasta data un sedan full-electric mai accesibil ca pret.

Polestar 2, pentru ca asa a fost denumit, promite o pereche de unitati electrice care ar urma sa dezvolte 400 de cai putere. In ceea ce priveste autonomia, cu o singura incarcare, modelul suedezilor s-ar putea sa acopere pana la 500 de kilometri. Cel putin, asta sugereaza toate zvonurile aparute pana acum.

Cat despre design, nu putem spune prea multe. Polestar a postat cu putin timp in urma o imagine teaser care arata partea superioara a portbagajului si se poate observa banda LED care uneste cele doua blocuri de lumini dorsale. O noua imagine ne arata acum forma acestora din urma.

Polestar 2 - imagine teaser

Un lucru interesant despre acest sedan electric este faptul ca vorbim despre primul model de serie care sa incorporeze un sistem de infotainment de la Google, bazat asadar pe Android Auto. Utilizatorii vor avea la dispozitie aplicatii populare precum Google Assistant, Maps sau magazinul online Play Store.

Potrivit oficialilor companiei, Polestar 2 va fi disponibil pe baza de abonament, iar pretul va fi apropiat de cel al lui Tesla Model 3.

Lansarea oficiala va fi transmisa live de Polestar de la sediul din Goteborg, Suedia, pe 27 februarie. Nordicii au ales aceasta modalitate de prezentare "pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator generat de aducerea invitatilor cu avionul din toate colturile lumii."

Ulterior, Polestar 2 va putea fi admirat "in carne si oase" la inceputul lunii martie in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2019