Tesla continua sa livreze masini cu probleme. Tocmai a primit un Model Y si l-a trimis direct in service

Tesla continua sa livreze masini cu probleme. Tocmai a primit un Model Y si l-a trimis direct in service
  • Masina a fost livrata in urma cu putin timp
  • A fost deja trimisa in service
  • Unele panouri de caroserie necesita revopsire
Distribuie pe Facebook

Chicago Auto Pros, un atelier auto din Orasul Vanturilor, tocmai a primit o Tesla Model Y cu deja celebrele probleme de finisare. Masina i-a fost livrata proprietarului cu putin timp in urma.

Controlul calitatii masinilor Tesla, inainte de livrare, lasa de dorit iar asta este o problema cu care brand-ul fondat de Elon Musk se lupta de cativa ani deja. Cel mai nou model din gama, Model Y, ar fi trebuit sa paraseasca linia de asamblare impecabil, dar acest lucru nu se intampla.

O demonstreaza un exemplar livrat cu putin timp in urma proprietarului, deci nou-nout, care deja a ajuns la un atelier auto din Chicago. Vopseaua este cea mai mare problema, in unele locuri fiind atat de prost aplicata incat panourile de caroserie respective trebuie revopsite in totalitate.

Cei de la atelierul auto au gasit si cateva probleme de finisare in habitaclu, dar indeajuns cu vorba. Da play clipului video de mai jos si vezi cu ochii tai toate problemele cu care vine una dintre cele mai asteptate masini ale momentului.

Distribuie pe Facebook
mai multe