Tesla Model 3 are un succes nebun. Au fost deja comandate peste 325.000 de masini!

Tesla Model 3 are un succes nebun. Au fost deja comandate peste 325.000 de masini!
  • Tesla Model 3 a depasit 325.000 de cereri
  • Comenzile totalizeaza aproximativ 14 miliarde dolari
  • Primele exemplare vor fi livrate in 2017
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu a trecut decat o singura saptamana de la momentul lansarii sale, noua Tesla Model 3 a reusit sa adune deja peste 325.000 de comenzi - o performanta cu care nu multe modele auto se pot lauda.

Aproximativ 24 de ore. De atat a avut nevoie noul Model 3 pentru a depasi volumul de vanzari reusit de compania Tesla in intreaga sa existenta, de la momentul lansarii sale pe piata din 2003 si pana in zilele noastre.

Cererile pentru primul automobil accesibil din Silicon Valley au continuat sa curga insa si in clipele ce au urmat, numarul clientilor care au platit un avans de 1.000 de dolari pana la sfarsitul acestei saptamani depasind pragul celor 325.000.

Tesla Model 3 - Galerie FotoTesla Model 3 - Galerie Foto

Nu multe modele auto se pot lauda cu o astfel de performanta, noua Tesla Model 3 inregistrand pana in prezent comenzi ce totalizeaza aproximativ 14 miliarde de dolari, conform lui Elon Musk.

Dupa cum precizam si anterior, primul automobil accesibil din Silicon Valley porneste de la 35.000 de dolari si ofera pachetul (de baterii) necesar atat atingerii primilor 96 km/h in mai putin de sase secunde, cat si unei autonomii de aproximativ 350 de kilometri.

In ceea ce priveste departamentul estetic, noua Tesla Model 3 propune un design familiar la nivel de exterior, majoritatea liniilor si formelor caroseriei fiind inspirate de SUV-ul Model X.

Tesla Model 3 - Galerie Foto

Principalele surprize au fost pastrate pentru interior, acolo unde primul automobil accesibil din Silicon Valley renunta la instrumentele de bord traditionale, respectiv butoanele fizice in favoarea unui ecran tactil de dimensiuni mai mult decat generoase.

Exista si o explicatie pentru aceasta situatie, acelasi Elon Musk anuntand ca fiecare Tesla Model 3 va beneficia in standard, indiferent de echipare sau motorizare, de tehnologia necesara condusului autonom.

Toate bune si frumoase pana aici, singura problema a primului automobil accesibil din Silicon Valley constand in faptul ca... nu va ajunge la clientii sai mai devreme de anul 2017. Asta in cazul in care nu se va schimba nimic, iar situatia va decurge conform planului.

Tesla Model 3 - Galerie FotoTesla Model 3 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Tesla Model 3 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2016