TESLA socheaza lumea din nou. Compania americana lanseaza luna aceasta un... cap tractor complet electric

TESLA socheaza lumea din nou. Compania americana lanseaza luna aceasta un... cap tractor complet electric
  • Tesla va lansa luna aceasta un cap tractor
  • Noul vehicul va avea un sistem de propulsie electric
  • Autonomia va fi de 321 - 482 kilometri
Distribuie pe Facebook

Elon Musk nu a glumit atunci cand a spus ca TESLA va lansa pe piata un cap tractor cu propulsie complet electrica. Afirmatia omului de afaceri nascut in Africa de Sud este confirmata din plin de aceasta imagine spion.

Chiar daca au trecut numai cateva luni de la introducerea celui mai ieftin produs din istoria companiei, noul Model 3, Tesla pregateste zilele acestea o noua lansare.

O lansare care nu are nici macar cea mai mica legatura cu automobilele de pasageri, producatorul americand urmand a dezvalui primul sau... cap tractor.

Asteptat sa debuteze oficial in cursul zilei de joi, 26 octombrie, viitorul vehicul din Silicon Valley a fost surprins complet necamuflat, cu design-ul futurist la vedere.

La acest moment nu exista niciun fel de informatie oficiala cu privire la primul cap tractor din istoria companiei Tesla, ci doar cateva zvonuri aparute in presa auto.

Zvonuri care spun ca urmatorul produs din Silicon Valley va fi pus in miscare, mai mult sau mai putin surprinzator, tot de un sistem de propulsie complet electric.

Mai exact, inginerii americani ar fi optat pentru un pachet de baterii capabil sa ii 'imprime' viitorului vehicul o autonomie cuprinsa intre 321 si 482 de kilometri.

Potrivit detaliilor neoficiale disponibile la acest moment, primul cap tractor din istoria marcii Tesla se va bucura inclusiv de mai multe elemente aerodinamice.

Compania americana va pune astfel in practica lectia invatata cu noul Model 3, unde jantele proiectate special in acest sens cresc autonomia cu 10 procente.

Cap tractor Tesla - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2017