Toyota a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are un design SF la exterior si 220 de cai sub capota. Galerie foto completa

Toyota a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a japonezilor are un design SF la exterior si 220 de cai sub capota. Galerie foto completa
  • Toyota a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a japonezilor are un design SF la exterior si 220 de cai sub capota
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la circa 34.990 de euro, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, pe parcursul zilelor precedente.

Dezvelita cu surle si trambite acum mai bine de patru luni, inca de la inceputul verii lui 2023, cea de-a doua generatie a celebrei Toyota C-HR a revenit - de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: japonezii au publicat recent, chiar la sfarsitul acestei saptamani, peste 200 de imagini noi de la exteriorul si, totodata, cu interiorul respectivului model - despre care se spune ca masoara aproximativ 4.362 de milimetri in lungime, pe cand ampatamentul nu depaseste 2.64 metri.

Oferita in schimbul unei sume minime de aproape 35.000 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Germania, reteta in cauza debuteaza cu o versiune HEV de 140 CP, varianta mentionata anterior combinand un motor aspirat in patru cilindri - cu capacitatea de 1.798 de centimetri cubi, pe benzina, cu o unitate electrica, astfel rezultand un sprint de la 0 la 100 km/h in 9.9 secunde. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua - mai mult ori mai putin surprinzator, cu o viteza maxima de 175 de kilometri pe ora.

Toyota C-HR - Galerie foto

Toyota C-HR - Galerie foto

Cea de-a doua generatie a celebrei Toyota C-HR a mai pregatit - printre altele, si o a doua configuratie condimentata cu un ansamblu hibrid, aceasta combinand - dupa cum dezvaluie japonezii, o unitate aspirata in patru cilindri, cu capacitatea de 1.987 de centimetri cubi, pe benzina, cu unul sau doua motoare electrice pentru un total de 197 CP. De unde si acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 8.1, respectiv 7.9 secunde, la care se adauga o viteza de top de 180 km/h.

Reteta caracteristica crossover-ului in cauza se incheie cu o versiune PHEV, varianta mentionata anterior combinand un motor aspirat in patru cilindri - cu capacitatea de 1.987 de centimetri cubi, pe benzina, cu o unitate electrica si o baterie litiu-ion de 13.6 kWh, important de adaugat. Livrat alaturi de o putere sinonima cu 223 CP, sistemul de propulsie plug-in hybrid se traduce atat printr-un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in 7.3 secunde, cat si printr-o viteza de top de 180 km/h.

Asa cum era de asteptat, noul C-HR se mai poate lauda - de asemenea, si cu o larga varietate de elemente premium, precum blocurile optice Full LED, de exemplu. Alte dotari demne de precizat cuprind inclusiv o finisare in doua culori pentru caroseria cu cinci portiere, jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch, doua display-uri diferite - fiecare avand diagonala de pana la 12.3 inch, cusaturi contrastante pentru interior, instalatie audio de inalta fidelitate, de la JBL.

Toyota C-HR - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (213) Poze Toyota C-HR - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2023