Uita de Tesla Model Y! Rivian prezinta oficial noul R2 cu trei motoare electrice si pret accesibil. Cum arata in realitate

Uita de Tesla Model Y! Rivian prezinta oficial noul R2 cu trei motoare electrice si pret accesibil. Cum arata in realitate
  • Uita de Tesla Model Y!
  • Rivian prezinta oficial noul R2 cu trei motoare electrice si pret accesibil
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora intr-un interval mai mic de 3.0 secunde.

Prezentat intregii planete acum mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui martie, primul Rivian R2 din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta: conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum Tesla Model Y, noul vehicul de peste Ocean se remarca atat prin design-ul patratos - extrem de familiar, al caroseriei, cat si prin volanul multifunctional, cu aspect in trei spite, de la interior.

Meniul specific departamentului estetic continua cu un set de jante pe 20 de inch si o pereche de display-uri color, pe cand lista cu caracteristici de ordin tehnic anunta - daca vine vorba cumva despre varianta de top, un total de trei motoare electrice, versiunea respectiva astfel sa accelereze de la 0 la 96 de kilometri pe ora intr-un timp mai mic de 3.0 secunde.

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, abia peste doi ani, pe parcursul lui 2026, noul R2 ar trebui sa isi intampine potentialii cumparatori alaturi de un pret de pornire de aproximativ 45.000 de dolari, conform oficialilor de la Rivian; cat despre principalul adversar al SUV-ului californian, actuala Tesla Model Y pleaca de la 44.990 de dolari, potrivit configuratorului, varful de gama ajungand a costa, inainte de optionale, 53.490 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2024