Uita de Tesla Roadster: Chinezii au lansat pe piata masina care face suta in doar 1.9 secunde

Uita de Tesla Roadster: Chinezii au lansat pe piata masina care face suta in doar 1.9 secunde
  • Uita de Tesla Roadster!
  • Chinezii au lansat pe piata masina care face suta in doar 1.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de portiere cu deschidere verticala. Plus doua display-uri color: unul pentru ceasurile de bord, celalalt pentru sistemul de infotainment.

Prima parte a toamnei anului curent marcheaza debutul unui nou model chinezesc extrem de impresionant, oficialii companiei GAC prezentand - in cursul zilei de luni, noul Aion Hyper SSR: un supercar suta la suta electric, care impresioneza in special prin timpul caracteristic probei 0 - 100 de kilometri. De numai 1.9 secunde.

GAC Aion Hyper SSR

GAC Aion Hyper SSR

Disponibila la preturi cuprinse intre echivalentul a 185.382 si 243.044 de euro - atat intr-o versiune RWD, cat si intr-o varianta cu tractiune integrala in standard, hyper-sportiva cu o putere de 1.225 de cai a producatorului din Guangzhou ofera inclusiv multiple detalii vizuale atragatoare. Precum portierele cu deschidere verticala.

Aceeasi reteta specifica proaspat anuntatului Aion Hyper SSR se mai poate lauda - inutil de adaugat, si cu o pereche de blocuri optice frontale agresiv stilizate, si cu o lunga lista de elemente din fibra de carbon. Seria vestilor bune continua cu praguri laterale proeminente, un difuzor posterior atent sculptat si eleron activ.

Respectiva creatie a constructorului asiatic va mai pune la dispozitia clientilor sai si doua display-uri de dimensiuni generoase - unul de 8.8 inch, insarcinat cu afisarea instrumentelor de bord digitale si configurabile, iar celalalt cu o diagonala de 14.6 inch. Destinat sistemului de infotainment de ultima generatie, evident.

GAC Aion Hyper SSR

Distribuie pe Facebook
mai multe