Uita de Volkswagen Tiguan! Opel dezvaluie oficial noul Grandland cu faruri cu 51.200 de pixeli, display central de 16 inch si scaune cu masaj

Uita de Volkswagen Tiguan! Opel dezvaluie oficial noul Grandland cu faruri cu 51.200 de pixeli, display central de 16 inch si scaune cu masaj
  • Uita de Volkswagen Tiguan!
  • Opel dezvaluie oficial noul Grandland cu faruri cu 51.200 de pixeli, display central de 16 inch si scaune cu masaj
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o versiune 100% electrica. Capabila sa parcurga pana la 700 de kilometri cu doar o singura incarcare a bateriei de 98 kWh.

Dezvaluita intregii planete acum mai bine de-o saptamana si jumatate - dupa o asteptare de aproximativ doua decade, cea de-a treia generatie a emblematicului Frontera nu este unicul produs nou alaturi de care compania Opel din Russelsheim planuieste sa isi intampine cumparatorii pe parcursul urmatoarelor luni, inainte de sfarsitul anului 2024. Respectiva lista a fost completata recent - pe parcursul zilelor precedente, cu primul model construit de legendarul producator german de masini pe platforma STLA Medium: Grandland II.

Opel Grandland

Opel Grandland

Acompaniata atat de o lungime de 4.65 metri, cat si de un ampatament de 2.784 de milimetri, reteta cu pricina - mentionata anterior, se remarca in special prin panoul frontal 3D Vizor, acolo unde logoul Blitz deschide seria atractiilor principale. Printre multiplele ingrediente specifice departamentului exterior se mai numara o pereche de faruri Intelli-Lux Pixel HD, cu 51.200 de pixeli in echipare, un set de aripi laterale conturate atent - accesorizate cu jante din aliaj de pana la 20", blocuri optice spate alungite, pe cand meniul de la interior iese numaidecat in evidenta prin ecranul de 16 inch, cu functie touch, din centrul plansei de bord.

Oferita special pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Tiguan, cea de-a doua generatie a gamei comercializate sub denumirea de Grandland se va mai putea lauda si cu scaune multifunctionale - dotate cu incalzire, racire, masaj. O instalatie audio de inalta fidelitate completeaza - alaturi de sistemul de climatizare cu reglare automata a temperaturii, statia pentru incarcare wireless a dispozitivelor mobile, afisajul pe parbriz, tapiteria din piele, dar si instrumentele de bord digitale, lista elementelor / detaliilor demne de precizat.

Nota de plata nu reprezinta, momentan, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa este de asteptat ca pretul de pornire sa depaseasca 32.630 de euro - suma minima perceputa pentru actuala varianta. Sub capota, propulsia urmeaza sa fie asigurata de o larga varietate de propulsoare pe benzina, unele caracterizate de tehnologia MHEV la 48 de volti, altele insotite de un motor electric - ca parte a unui ansamblu PHEV cu autonomie electrica de circa 85 de kilometri, la care se adauga o configuratie BEV, optiune definita de autonomia maxima de 700 km, rezultata in urma instalarii unui acumulator cu capacitate de 98 de kilowati-ora.

Opel Grandland

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Opel Grandland
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2024