Urme de rugina si primer expus. Tot mai multi proprietari de TESLA MODEL 3 se plang de tinichigerie

Urme de rugina si primer expus. Tot mai multi proprietari de TESLA MODEL 3 se plang de tinichigerie
  • Probleme la tinichigerie
  • Zona cu urme de rugina
  • Primer expus
Distribuie pe Facebook

Tesla Model 3 nu scapa de probleme. Tot mai multi proprietari se plang de tinichigeria celui mai accesibil model al americanilor iar unii sustin chiar ca robotii care se ocupa de vopsirea caroseriei au o defectiune tehnica.

Brand-ul fondat de miliardarul american Elon Musk a lansat cel mai accesibil model din gama, pe care l-a botezat Model 3, in 2016, primul exemplar parasind linia de asamblare un an mai tarziu. Din pacate insa, modelul electric de la Tesla nu a fost ocolit de probleme.

Mai intai au aparut intarzieri in ceea ce priveste livrarile pentru ca mai apoi diversi clienti si companii independente sa vorbeasca despre diverse "scapari" ale inginerilor de la Tesla. Foarte multe plangeri aveau legatura cu tinichigeria sedanului cu zero emisii, probleme care inca mai persista in cazul unor exemplare.

Clipurile video de mai jos au fost filmate de un proprietar de Model 3 din Finlanda. Omul nostru a descoperit atat la masina personala, cat si la a unui prieten, zone in care rugina a inceput sa apara, primer expus si alte cateva scapari. Acesta vorbeste chiar despre unele defectiuni ale robotilor din uzina Tesla, dar nu aduce dovezi care sa sustina aceasta teorie.

Distribuie pe Facebook
mai multe