Utilitara Renault Kangoo ZE promite din 2017 o autonomie de 270 de kilometri

Utilitara Renault Kangoo ZE promite din 2017 o autonomie de 270 de kilometri
  • Renault-ul Kangoo ZE va primi un update important
  • Acesta va consta intr-un propulsor nou si o baterie de mare capacitate
  • Autonomia utilitarei va creste pana la 270 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a anuntat ca utilitara Kangoo ZE va primi in ianuarie un update important care va include un nou propulsor si o baterie de mare capacitate. Astfel, autonomia maxima va creste pana la 270 de kilometri, de la actualii 170.

Francezii de la Renault s-au bucurat de un 2016 bun, si din cate se pare vor sa incheie acest an in acelasi ton optimist. Astfel, dupa update-ul primit de modelul Zoe multumita caruia autonomia acestuia a ajuns la 400 de kilometri, a venit randul utilitarei Kangoo ZE sa beneficieze de cateva imbunatatiri.

Renault Kangoo ZE

Acestea vor intra pe piata incepand din ianuarie 2017 si presupun utilizarea unui nou motor si a unei baterii de mare capacitate. Renault nu a oferit detalii despre puterea propulsorului, insa a precizat ca autonomia utilitarei Kangoo ZE va creste de la 170 la 270 de kilometri, conform testului european NEDC.

Renault Kangoo ZE

In conditii normale de trafic, constructorul din Hexagon anunta o autonomie de aproximativ 200 de kilometri, si sustine ca Kangoo ZE va fi astfel utilitara usoara electrica cu cea mai mare distanta pe care o poate parcurge cu un plin de baterii.

Noul Renault Kangoo ZE este asteptat sa debuteze oficial in cadrul unui eveniment programat in 13 ianuarie la Salonul Auto European de la Bruxelles, acolo unde oficialii constructorului francez vor oferi deasemenea si mai multe detalii despre acesta.

Renault Kangoo ZE

Versiunea electrica a lui Kangoo este comercializata incepand din octombrie 2011, iar anul acesta in luna iunie, vanzarile globale au trecut de pragul de 23.000 de unitati.

Distribuie pe Facebook
mai multe