Vestea care a speriat producatorii auto traditionali. Tesla lanseaza o noua masina saptamana viitoare

Vestea care a speriat producatorii auto traditionali. Tesla lanseaza o noua masina saptamana viitoare
  • Tesla lanseaza o noua masina la sfarsitul saptamanii viitoare
  • Este vorba despre mult anticipatul crossover Model Y
  • Automobilul cu pricina are un pret cu 10% mai mare decat Model 3
Distribuie pe Facebook

Tesla va dezvalui o noua masina la sfarsitul saptamanii viitoare. Este vorba chiar despre crossover-ul Model Y, programat sa debuteze in premiera mondiala pe data de 14 a lunii martie.

Dupa mai bine de doi ani si jumatate de asteptare, Tesla a inceput in cele din urma sa vanda si versiunea de 35.000 de dolari a lui Model 3. Cu aceasta provocare rezolvata, compania americana se poate concentra acum pe alte lansari.

Urmatoarea a fost programata chiar pentru data de 14 a lunii martie, producatorul de automobile electrice de peste Ocean planuind sa prezinte la sfarsitul saptamanii viitoare crossover-ul Model Y. Aspectul estetic ramane un mister.

In ceea ce priveste partea tehnica insa, Elon Musk a dezvaluit deja ca noua masina va fi cu aproximativ zece procente mai mare decat Tesla Model 3 (foto principala). Fondatorul companiei americane a precizat ca cu circa 10% mai mare va fi si pretul.

Alte detalii oficiale cu privire la mult anticipatul crossover Model Y nu se cunosc. Partea buna este ca numai zece zile ne mai despart de premiera mondiala a celui de-al patrulea produs din actuala gama a marcii de peste Ocean.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2019