VIDEO de la volanul masinii electrice cu patru motoare si 1888 CP. "Am plans!"

VIDEO de la volanul masinii electrice cu patru motoare si 1888 CP. "Am plans!"
  • Patru motoare electrice
  • 1888 CP si 2300 Nm cuplu
  • 0-100 in 1.9 secunde
Distribuie pe Facebook

Youtuberul Misha Charoudin, cunoscut in special pentru clipurile video pe care le realizeaza pe legendarul Nurburgring Nordschleife, a condus prototipul viitorului Rimac C_Two pe un circuit inchis. Urmareste mai jos un video din perspectiva celui de la volan.

Croatii de la Rimac erau asteptati sa lanseze uimitorul model C_Two in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cum evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, acestia au continuat sa perfectioneze super masina 100% electrica pentru a fi gata pentru lansarea pe piata.

C_Two este propulsat de patru motoare electrice care impreuna dezvolta 1888 de cai putere si 2.300 Nm cuplu. In aceste conditii, si ajutata de mai multe sisteme inteligente, masina croatilor atinge 100 km/h in doar 1.9 secunde iar viteza de top ajunge pana la 412 km/h.

Youtuberul Misha Charoudin a avut acum ocazia sa conduca un prototip pe un circuit inchis si a publicat un video din perspectiva lui. Trebuie mentionat ca masina nu avea toate sistemele active, inclusiv cel de vectorizare a cuplului, iar puterea era undeva la 50%.

Chiar si asa, Charoudin a fost impresionat de Rimac C_Two "pana la lacrimi".

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2020