Viitorul 918 Spyder, disponibil si in compania unui pachet Race Track

Viitorul 918 Spyder, disponibil si in compania unui pachet Race Track
Inzestrat cu un potent V8, plus alte doua propulsoare electrice, mult-anticipatul Porsche 918 Spyder se anunta a fi unul dintre cele mai impresionante automobile ale ultimului deceniu. Totusi, pentru cei care viseaza la un plus de performanta, supercarul din Stuttgart urmeaza a fi disponbil intr-o versiunea si mai impresionanta, echipata cu ceea ce inginerii germani numesc "Race Track Package".
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa soseasca in cursul anului viitor, mult-anticipatul Porsche 918 Spyder promite sa aduca in prim-plan numeroase picanterii tehnice, trenul de rulare hibrid, cei peste 770 cai putere & 750 Newton-Metri si greutatea nu mai mare de 1.700 de kilograme fiind dintre cele mai reprezentative. Totusi, pentru cei care viseaza la o doza extra de performanta - obtinuta mai ales in cadrul iesirilor pe circuit, urmatoarea nava amiral a constructorului din Stuttgart va fi disponibila si in compania unui pachet Race Track.

Din pacate, informatiile oficiale sunt limitate la acest moment insa, conform ultimelor zvonuri, cei care vor bifa aceasta optiune vor primi pentru inceput un set de jante ultra-usoare. De asemenea, se pare ca meniul botezat "Race Track Package" mai include si debarasarea interiorului de mai toate echipamentele inutile, respectiv lasarea caroseriei fara de vopsea - doar stii si tu, si vopseaua este "vinovata" intr-o anumita masura pentru greutatea ridicata a unui automobil.

Ramane inca un mister daca exemplarele Porsche 918 Spyder echipate cu pachetul Race Track vor primi si un plus de putere. Totusi, asa cum specificam si cateva randuri mai sus, versiunea standard se bucura de serviciile unui tren de rulare hibrid, format dintr-un propulsor V8 de 4.6 litri plus o pereche de motoare electrice, ce va pune la dispozitia celui aflat la volan ceva mai mult de 770 CP si 750 Nm - cifre arhisuficiente pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in trei secunde si o viteza maxima de peste 325 kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe