Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard! Cat costa

Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard! Cat costa
  • Volkswagen a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 340 de cai sub capota si 4x4 in standard!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la zero la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in numai 5.4 secunde, pe cand viteza de top este limitata la doar 180 de kilometri pe ora, potrivit comunicatului de presa disponibil.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui iunie, cel mai potent membru al noii familii ID.7 are - incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 63.155 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii versiunii de performanta ID.7 GTX o vor avea de platit in Germania, cu varianta mentionata si anterior combinand doua motoare electrice diferite pentru o putere maxima de 340 CP - livrata ambelor punti.

Volkswagen ID.7 GTX

In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de acceleratie la podea, in numai 5.4 secunde. Viteza de top este - in schimb, limitata la doar 180 de kilometri pe ora, conform unui comunicat pus la dispozitia presei.

Acelasi prim ID.7 GTX din istoria nemtilor de la Volkswagen se mai poate lauda, mai mult ori mai putin surprinzator, si cu o dotare standard deloc neglijabila - compusa din faruri cu matrice de LED-uri, jante cu diametru de 20", stopuri cu semnalizarea dinamica. Alte echipamente demne de enumerat cuprind inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile, scaune incalzite, bancheta rabatabila asimetric, ecran tactil cu diagonala de 15 inch sau - desigur, climatizare automata.

Volkswagen ID.7 GTX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen ID.7 GTX
mai multe