Volkswagen a publicat acum toate pozele posibile si imposibile! Nemtii ofera pentru prima data in istorie masina asta!

Volkswagen a publicat acum toate pozele posibile si imposibile! Nemtii ofera pentru prima data in istorie masina asta!
  • Volkswagen a publicat acum toate pozele posibile si imposibile!
  • Nemtii ofera pentru prima data in istorie masina asta!
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.2 secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, inca din ultima parte a anului 2020, primul Volkswagen ID.4 din istorie se vinde zilele acestea in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara in viitor, chiar din aceasta vara, si o varianta de performanta pe nume ID.4 GTX.

Anuntata la mijlocul saptamanii curente, respectiva masina se remarca numaidecat prin spoilerele redesenate pentru un plus de agresivitate - la care se adauga un set de jante din aliaj de pana la 21 de inch.

VW ID.4 GTX

VW ID.4 GTX

Un plafon de culoare neagra si farurile IQ.Light LED Matrix oferite pe lista cu dotari standard completeaza lista atractiilor principale specifice departamentului exterior, in timp ce reteta de la interior cuprinde inclusiv volan multifunctional cu design in trei spite si parte inferioara plata. Plus accente contrastante de rosu si altele.

Sub capota, versiunea de performanta a primului Volkswagen ID.4 din istorie va oferi un sistem de propulsie cu doua motoare electrice si aproximativ 299 de cai pe ambele punti, au anuntat nemtii.

Cuplul maxim nu ramane decat un mister, insa varianta pe nume nume ID.4 GTX va putea accelera de la 0 la 60 de kilometri pe ora in doar 3.2 secunde. De asemenea, aceeasi masina mai promite si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 6.2 secunde, dar si o viteza maxima limitata electronic la 180 de kilometri pe ora.

Pe piata din Germania, nota de plata porneste de la 50.415 euro, inainte de a lua in calcul ajutorul de ~7.500 de euro acordat de autoritatile locale - dupa cum se arata in comunicatul oficial de presa.

VW ID.4 GTX

VW ID.4 GTX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze VW ID.4 GTX
mai multe